3060 ile mining yapılabilecek mi?

Creative52

Kilopat
Merhaba arkadaşlar bu kartın sadece Ethereum kazımımı düşürülecek yoksa bütün coinlerde mi düşecek kazım hızı?

Özel mining kartı çıkaracaklar diye biliyorum.

Hash hızı düşürülmesine rağmen günde OC yapılmadan 7 dolar kazandırıyor. Bu da yaklaşık 49TL ediyor. OC ile daha da arttırılabilir bu değer.

Hash hızı düşürülmesine rağmen günde OC yapılmadan 7 dolar kazandırıyor. Bu da yaklaşık 49TL ediyor. OC ile daha da arttırılabilir bu değer.

Kazımını yaparak günde 7 dolar kazandırdığı coin güvenilir ve herkesin tercih ettiği bir coin değil. Alımı satımı çok zor, kimse o coinleri kazmaz. Kısıtlama Ethereum için geliyor.

Kazımını yaparak günde 7 dolar kazandırdığı coin güvenilir ve herkesin tercih ettiği bir coin değil. Alımı satımı çok zor, kimse o coinleri kazmaz. Kısıtlama Ethereum için geliyor.

İnşallah işe yarar çünkü BIOS ile engellenmeye çalışılıyor. Eğer BIOS'u değiştirebilirlerse kullanırlar ama değiştiremezlerse mecburen mining Edition kartları alacaklar.

Bir kart üreticisinin insanların işgüzarlığı ve piyasayı hiç etmesi karşısında almak zorunda olduğu önlem... Gerçekten akıl almaz bir çağ.

İnşallah işe yarar çünkü BIOS ile engellenmeye çalışılıyor. Eğer BIOS'u değiştirebilirlerse kullanırlar ama değiştiremezlerse mecburen mining Edition kartları alacaklar.
Beklentimiz o yönde, bugün bitcoin ve ethereum biraz düştü, ciddi ciddi oturdum sevindim belki daha da düşer de kart bulabiliriz diye. Şu anki fiyatlar insan işi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…