3060 ile mining yapılır mı?

-Düzenli bir şekilde yapacağım.
-6,3 bin liraya aldım kartı.

İşte hocam nasıl ayarlar yapmalıyım?
MSI Afterburneri aç, power limiti 50, 50 azaltarak iniyorsa 60'a getir. Bu hem güç tüketimini hemde gpu sıcaklığını düşürecek. Memory clok'u 100, 100 artırş her artırdığında mining programı açık olsun 2-3 dakika değerleri kontrol et. Mesela benim 1660 S için 800 lü değerler bana yetti, 1100 yapan da var, sen onu kendin ayarlayarak bulacaksın. Bir yerde sıkıntı çıkar program kazımı durdurur veya ekran kapanır açılırsa falan artık ora sınırdır. Ama oralara gelmek için de kartı zorlama. Bu kartı kullananların açtığı konular var burada, arayıp bulursan o değerleri kullanırsın.
Benim garantinin bitmesine daha 33 ay var ve ben başladım. 1 ay nedir. Bu kadar neden korkuyorsunuz bu miningden. Hakikaten korkuyorsanız bırakın yapmayın.

Kaz kardeşim, devir kripto devri. Doğru koşullarda stabil çalıştır, RTX 3060'ın da muhtemel zarar görmeyecektir. 1-2 ay çalıştırmayla kendine bir klavye veya güzel bir kulaklık alabilecekken burdaki saçmalıkları dinleme.

Yok hocam ondan değil 30 gün içinde başka bir sıkıntı olursa ''Siz kazım yapmışsınız ben kabul etmiyorum'' gibi bir şey yaşamamak için.

Ah şu konuyu açtığım zamana dönebilsem : 3000-4000TL mining için sistem önerisi

Kartla mining yapıldığını anlayamaz firma, zaten garanti dışı bırakıldığını söyleyen bir firma yok.
PL 65, core clock -200, mem clock +1100 olacak şekilde 49 mhs alıyorum 110 WATT'da. INNO3D 3060.

İşte bende onu diyorum, onları düşünüyorsa yapma. 1 ay sonra başladığında karta bir şey olursa ne yapacağım dersin. Ayrıca mining yapılan kartı servis nasıl anlayacakmış veya kartla mining yapmak yasakmıymış.

Hocam kartın garantisi 1 ay zaten. En kötü ilk hafta Furmarktır, carttır curttur karta uygularım, sonra kazıma başlarım.

Bu kartta ne yaptıysam ben 26 Mh/s geçemedim
Cor voltage (mv): N/a
Power limit: 65.
Temp limit: 68.
Core clock: -200
Memory clock: +1100
Fan Speed: 30.

Kurulu driver: 470.05

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…