3060 laptop ETS 2 oynarken FPS düştü ve tekrar artmıyor

Slmbneymen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White
İşlemci : Intel i7-14700K
Anakart : MSI Pro Z790-A Max
Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16)
Depolama : Kingston 2TB M2 ssd
Kasa : NZXT H9 Elite
Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE
Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360
Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF
Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE
Kulaklık : SteelSeries Arctis 9
Klavye : Asus ROG Strix Scope II
Mouse : Glorious Model O Wireless White
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Selamlar iyi sosyaller.
Truckers MP de ETS 2 oynarken bir anda FPS düşüşü yaşadım ve hiçbir şekilde FPS'im geri artmadı dusmeden once 100 civari alırken şu an 15'ün ustune çıkmıyor ne yapabilirim whisper mod kapali en yüksek performans modunda sadece ETS 2 de oluyor bu sodun baska hiçbir oyunda boyle bir sorun yasamadim oyunu ve Truckers MP'yi silip geri yukledim fayda etmedi ne gibi tavsiyeleriniz var? 3060 laptop GPU + i7 11800H laptop CPU.

Cihaz şarjda.

Selamlar iyi sosyaller.
Truckers MP de ETS 2 oynarken bir anda FPS düşüşü yaşadım ve hiçbir şekilde FPS'im geri artmadı dusmeden once 100 civari alırken şu an 15'ün ustune çıkmıyor ne yapabilirim whisper mod kapali en yüksek performans modunda sadece ETS 2 de oluyor bu sodun baska hiçbir oyunda boyle bir sorun yasamadim oyunu ve Truckers MP'yi silip geri yukledim fayda etmedi ne gibi tavsiyeleriniz var? 3060 laptop GPU + i7 11800H laptop CPU.

Cihaz şarjda.
Oyun entegre kartla çalışıyor veya aşırı ısınmadan dolayı parçalar hız düşürüyor.

Truckers MP'de ekran kartından bağımsız kalabalık yerlerde bu durum oluyor yapacak bir şey yok.

Offline moddada oluyor.

Oyun entegre kartla çalışıyor veya aşırı ısınmadan dolayı parçalar hız düşürüyor.

Sorun oglen oldu oglenden beri cihaz kapali şu an denedim ve halen offline moddada singleplayer girdigim zamanda ayni kasmalar mevcut Single Player giridgim zaman 250 300 alirken şu an 15'in ustune cikmiyor herhangi bir FPS sinirlayici acik degil.

@WafteL @qio

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı