3060 laptop için Windows 11 mi, Windows 10 mu?

mssahin

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, 6600'lü 3060'lı laptop aldım. Tereddüt edip buraya baktım.
Sürücü konusunda sıkıntı yaşadım, mecbur çöp 11 kuracağım.

Ben en son masaüstünde 11'i denedim fakat ne yazık ki buradaki arkadaşlara katılamayacağım.
Sürüklemenin çalışmaması mı dersin? Adobe programlarla ilgili sıkıntılar mı dersin? Yavaşlık, takılmalar mı dersin? Resmen cinnet geçirdim. Windows 10'da olan aptX desteği yerine Sennheiser kulaklığıma AAC'den bağlanıyor. Ben zaten alternative A2DP sürücüsünü satın aldım. Destekleyen kulaklıklarda LDAC'de çalıştırıyorum ama Windows 11 bu konuda da geri gitmiş. 3 FPS için Windows 11 kullanan tayfayı da anlamıyorum. Umarım laptop 11'de düzgün çalışır ve hatalar olmaz. Intel son işlemcilerde iyi diyorlar fakat laptopun fanı Windows 10'da çok sessizdi umarım çöp 11'de de öyle olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mecbur kurmak zorundaysan kur zaten ne diyelim ki.

Sanırım ilk çıktığı vakit kurdunuz ve böyle sıkıntılar yaşadınız.

Şimdiki son 23H2 ile Windows 10'dan farkı yok, hatta daha iyi bile diyebilirim. Windows 11 öneririm.

Windows 11 kullanıyorum bende Windows 10 dan geçtim. Alışmak bir tık zor. Yeni laptoplara sadece 11 olması kötü bence. Bende 11 kullanmak zorundayım.

Windows 10 kurmanız hem PC'yi sağlıklı yapacaktır hem de PC'yi daha az yorcaktır Windows 11 çok hata var mesela ben Windows 11 kullanıyordum Dosya Gezgini yanıt vermiyor hatasıyla karşılaşıyordum hiçbir dosyaya giremiyordum.

Windows 10 kurun gitsin size tavsiyem.

Arkadaşlar ne yazık ki bol bol siyah ekranda takılıyor sürüklemelerde problemler var. Tam çözülmemiş ama idare edicez mecbur. Fan fazla çalışmıyor ama windows 10daki gibi de kapalı değil. Explorerın sorunlu olduğu çok açık ama.

Windows 10 kur demiştim ama.

Kurdum sildim. Aygıt yöneticisinde 15-20 tane bilinmeyen vardı. Donanım kimliklerinden arattım hiçbişey bulamadım. MTK wifi başka bi modelin dell sitesinden bulduğum sürücüsüyle zor çalıştı o da yavaş çalıştı. Windows 11de şu an idare ediyorum fan sesi gayet normal bazen duruyor bile. Ama windows 11in bugları olduğu gibi duruyor bu kadar uzun süredir microsoft ne yapıyor anlamak mümkün değil.

Windows 11 hangi sürüm yüklü sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…