HanDuo Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 6 1 Mart 2023 #1 MUX açık ve kapalı iken FurMark'da test ettim ve aralarında çok az fark vardı hatta testi birkaç kez tekrar ettim bazen eşit çıktılar. Daha fazla fark olmasını bekliyordum açıkçası. Bu kadar az fark olması normal mi sizce? Dosya Ekleri MUX AÇIK TURBO MOD (1).png 131,8 KB · Görüntüleme: 51 MUX KAPALI TURBO MOD.png 152 KB · Görüntüleme: 50
MUX açık ve kapalı iken FurMark'da test ettim ve aralarında çok az fark vardı hatta testi birkaç kez tekrar ettim bazen eşit çıktılar. Daha fazla fark olmasını bekliyordum açıkçası. Bu kadar az fark olması normal mi sizce?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.752 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 1 Mart 2023 #2 FurMark gibi yüksek yüke sokan uygulamalarda az fark olması normal, %99 kullanıyorsa mesela MUX sayesinde %100 kullanmasına yardımcı oluyorsun sadece.
FurMark gibi yüksek yüke sokan uygulamalarda az fark olması normal, %99 kullanıyorsa mesela MUX sayesinde %100 kullanmasına yardımcı oluyorsun sadece.