3060 R5 5500 sistemde Elden Ring ayarları nasıl olmalı?

İşletim sistemi
Windows 11

h1ghbur4

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Kıngston 16 GB Fury Beast Rgb Ddr4 3200MHZ
Ekran kartı
ZOTAC RTX3060TI TWIN EDGE OC 8GB GDDR6
Anakart
Msi B450-A Pro Max AM4 DDR4
İşlemci
AMD Ryzen™5 5500 Soket AM4 4.2 GHz
Ben bilgisayarıma Elden Ring aldım ama bazen ufak ufak kasmalar yapıyor. Daha yeni yeni bilgisayar kullanıyorum oyun oynamak için, normalde PS5'ten oynuyordum o yüzden fazla ince ayar yapmayı bilmiyorum. Fazla kasma yapmaması için hangi ayarları yapmam lazım? Ekran kartım RTX 3060 işlemcim AMD Ryzen 5 5500, DDR4 16 GB RAM yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin bu oyuna fazlasıyla yeter. Tüm ayarları "Maximum" seçeneğe alıp "Ray Tracing" ayarını kapatsan yeterli. Ray Tracing epey sömürüyor.

Sistemin bu oyuna fazlasıyla yeter. Tüm ayarları "maximum" seçeneğe alıp "Ray Tracing" ayarını kapatsan yeterli. Ray Tracing epey sömürüyor.

Teşekkür ederim 2K monitörde oynuyorum bir de onu yazmayı unutmuşum 2K oynamakta sıkıntı olur mu peki?

@h1ghbur4 Sanmıyorum. Yine rahatlıkla oynarsınız. DLC'de yer yer optimizasyon kaynaklı kasmalar olur ama oyunun %95'inde 60FPS oynarsınız. Zaten oyun da 60FPS kilitli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…