3060 sistemde RDR 2 oynarken FPS düşüşü

HEISENBERG_1000

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Sistemim 3060 12 ekran kartı Ryzen 5600 islemci RDR 2'de 60 70 FPS alacıgıma 35'e kadar düşüyor ve sabit 45 FPS oynuyorum ve bu GTA5dede aynı 40 FPS'e kadar düşüyor ve sistemimde siyah ekran olunca mouse imlecinin yanında bir kara oluyor ekran kartım bozuk olabilir mi veya ne yapmamı önerirsiniz? Artık cok sıkıldım bu durumdan. 16 GB RAM anakart Gigabyte A520M h

Black bar sorunu sanırım çözünürlüğü en yükseğe alır mısınız? Ayrıca o kart ile 30FPS almanız beni şaşırttı doğrusu sıcaklıklarınız ne durumda?

Sistemi yeni mi aldınız ?

Son düzenleme:
Ekran kartı macun yenileme yaptınız mı veya soğutması iyi olduğundan emin misiniz?

Bu sorun yeni mi oldu?

Kaç watt gücünde PSU sahibisiniz?

Ekran kartı macun yenileme yaptınız mı veya soğutması iyi olduğundan emin misiniz?

Bu sorun yeni mi oldu?

Kaç watt gücünde PSU sahibisiniz?

Bu sorun yeni değil bayağıdır var ama cozemiyorum kac watt olduguna nereden bakacağım bilmiyorum. ekran kartın adeğişim yapmadım ama sıcaklıklar normal

Sistemi aldığınız faturada yazması lazım.

Ya da kasanınızın PSU'sunda yazar.

Bunun gibi.

Faturada gözükmüyor PC'nin videoosuna baktım onda da söylemiyorlar üstündede yazmıyor. Simdi format atıp baska drıver deneyeceğim olmazsa servise göndereceğim.

PSU'nun fotoğrafını çekip atar mısınız? Eğer gözüküyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…