3060 sisteme monitör önerisi

Syxoen

Decapat
Daha fazla  
RTX 3060'lı bir sisteme sahibim ve 75 Hz'lik bir monitör kullanıyorum ve darboğaz yaptığı için tam performans alamıyorum. Sisteminden öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 3060 a uygun diğer donanım bileşenleriniz varsa 1080p de witcher tarzı hikayeli oyunlarda 100fps civarında alabilmeniz gerekir normalde. Ona uygun olarak 144hz 1080p bir monitör önerilir. Ancak sizin performans düşüklüğünüzün sebebi başka. İşlemci düşük kalmıştır ya da soğutmada problem olduğu için sistem tam performansta çalışmıyordur diye tahmin ediyorum. Çünkü CS 2 de donma olmaması lazım normalde.

CS 2 de donma almıyorum, herhalde ısınmada sıkıntı var Witcher girince 45 FPS alıyorum bir de GPU sıcaklığım70-76'larda geziyor. Bakım yaptırıcım bir de macun değiştireceğim sonra bakarım duruma göre.

Gpu sıcaklığı fazla ama termal Throttle yapacak kadar yüksek değil. CPU sıcaklığı kaç ? Oyundayken SS atar mısın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…