3060 Ti - 12700KF sistem birbiriyle uyumlu mu?

QertuX

Hectopat
Daha fazla  
Havit Gamenote H2033D beyaz = 1500TL.
Gamepower vivid V80 27" Curved 280 Hz = 7000TL.
MSI Pro Z690-A = 8000 TL.
Zotac RTX 3060 Ti AMP white Edition = 14000TL.
Intel Core i7 12700KF = 8000TL.

Tema beyaz olacak.

Klavye elimde blueforce shooter var.
Mouse dandik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok saçma bir sistem. Beyaz alacaksınız diye kazık yiyeceksiniz. Hem de öyle böyle değil. Anakart, işlemci ve ekran kartı mı alacaksınız sadece? Kasa ve RAM gibi parçalar nerede? Bütçeniz ne kadar?

Çok saçma bir sistem. Beyaz alacaksınız diye kazık yiyeceksiniz. Hem de öyle böyle değil. Anakart, işlemci ve ekran kartı mı alacaksınız sadece? Kasa ve RAM gibi parçalar nerede? Bütçeniz ne kadar?

Diğerleri çözebileceğim şeyler olduğu için yazmadım anakarta göre alacağım bütçe 30 k a

Diğerleri çözebileceğim şeyler olduğu için yazmadım anakarta göre alacağım bütçe 30 k a
Sadece kasa mı 30k? @QertuX

Kasa.

Son düzenleme:
O fiyatlara çıkılmışken 3060 ti almak olmaz gereği yok. 7700 xt veya 4060 ti koymak çok daha mantıklı.

Tam anlamadım şahsen 30k bütçe ne için açıklama yaparsanız biz size önerelim. Sırf beyaz diye daha düşük bir sistem olmasının manası yok ama illa beyaz istiyorum dersen ona göre de ayalarız

Evet hocam sadece kasa ve içi ama ekipmanları da beyaz temada bulabilirseniz 36k ya kadar çıkarım.

Evrendeki Tüm oyunları oynamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…