Kutu şart. FurMark testi ve fiyatıyla mesaj bırakabilirsiniz. 3060 Ti ve 3070 için maksimum 6.500TL, 3070 Ti için maksimum 7000TL.
Son düzenleyen: Moderatör:
Modele göre arkadaşım için alıyorum. Marka takıntısı değilde Ventus gibi giriş dahi olmayanlara pek sıcak bakmıyor.Marka takıntısı var mı?
1 saate dönüş yapacağım.Modele göre arkadaşım için alıyorum. Marka takıntısı değilde Ventus gibi giriş dahi olmayanlara pek sıcak bakmıyor.
O grupta bende varım hocam1 saate dönüş yapacağım.
GIGABYTE GAMING 3070 8GB 7000TL hocam. Kutu var. Furmark maksimum 70 civarıydı.
INNO3D ICHILL 3060TI 6500TL kutulu ama yurtdışı. Furmark 70 derece.
Dışarıya bu fiyattan satılıyorO grupta bende varım hocamInno'yu sordum arkadaşa ondan cevap bekliyorum başka alternatif var mı diye açtım konuyu.
Kendileri arkadaşım ortak çalışıyoruz ondan.Dışarıya bu fiyattan satılıyortüh yakalandık.
Süleyman beyden aldım 3090'ı bende. Dürüst bir satıcı diye onuda takip ediyorum her gün.Kendileri arkadaşım ortak çalışıyoruz ondan.
İyidir ben Yunus Bey ile çalışıyorum daha çok ama Süleyman bey de iyidir.Süleyman beyden aldım 3090'ı bende. Dürüst bir satıcı diye onuda takip ediyorum her gün.
1 saat önce Inno'yu almış arkadaş teşekkürler yine de.İyidir ben Yunus Bey ile çalışıyorum daha çok ama Süleyman bey de iyidir.
@Flapers Yunus bey 3070TI XLR'yi 7250ye veriyor konuşun isterseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.