3060 Ti alınır mı?

• Konuyu başlatan fiu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.440
Bu fiyata alınır.

Benim sorum fiyat ya da kart hakkında değil aslında benim sorum satıcı ile ilgili problem yaşar mıyım garanti durumu nedir vs. :D daha önce bu şekil amazon çatısı altında yurt dışı firmasından alan var mı?
Satın alma ekranına gidince 11500'e çıkıyor fiyatı TR'de aynı fiyata alabilirsin:

Kendisi ASUS Fanboy'u :D çok kurcalamak istemiyorum sorun değil 11.500 olması.

Kardeşime hediye almayı düşünüyorum ama satıcı Amazon değil sizce garanti ile ilgili ya da başka sorunlar yaşar mıyım? Emin olamıyorum varsa yurt dışından alan bilgilendirebilir mi?

Şahsen Amazon'un herhangi bir müşteriyi hayal kırıklığına uğratacağını sanmıyorum. Bir sorun çıkarsa büyük ihtimal çözeceklerdir ki zaten Amazon tarafından da onaylanmış bir satıcı, herhangi bir kötü geçmişi de yok. Amazon dünyanın en iyi e-ticaret sitesi, daha iyisini bulamazsın.
Kardeşime hediye almayı düşünüyorum ama satıcı Amazon değil sizce garanti ile ilgili ya da başka sorunlar yaşar mıyım? Emin olamıyorum varsa yurt dışından alan bilgilendirebilir mi?

ben yurt dışından kitap aldım 3 kez ve hiç sorun çıkmadı

Benim sorum fiyat ya da kart hakkında değil aslında benim sorum satıcı ile ilgili problem yaşar mıyım garanti durumu nedir vs. :D daha önce bu şekil Amazon çatısı altında yurt dışı firmasından alan var mı?

Kendisi ASUS Fanboy'u :D çok kurcalamak istemiyorum sorun değil 11.500 olması.

Amazon Almanya'dan aldım. Herhangi bir sorun yok. Kullanıma devam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı