F fpsmonitör Zeptopat Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #1 Selamünaleyküm, bir tane sitede hazır kasa alacağım ama içinde axle 3060 Ti var. Alsam mı, güvenemedim. O yüzden size danışmak istedim, alınır mı?
Selamünaleyküm, bir tane sitede hazır kasa alacağım ama içinde axle 3060 Ti var. Alsam mı, güvenemedim. O yüzden size danışmak istedim, alınır mı?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.408 Makaleler 3 Çözümler 21 10 Haziran 2025 #2 fpsmonitör dedi: Selamünaleyküm, bir tane sitede hazır kasa alacağım ama içinde axle 3060 Ti var. Alsam mı, güvenemedim. O yüzden size danışmak istedim, alınır mı? Genişletmek için tıkla... Axle markadan uzak durun derim.
fpsmonitör dedi: Selamünaleyküm, bir tane sitede hazır kasa alacağım ama içinde axle 3060 Ti var. Alsam mı, güvenemedim. O yüzden size danışmak istedim, alınır mı? Genişletmek için tıkla... Axle markadan uzak durun derim.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.886 Makaleler 5 Çözümler 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #3 Markadan değil de içinde Axle 3060 Ti olan kasa hiç güven vermedi hocam, ucuz bileşenler ile pahalı fiyata satıyorlar muhtemelen. Kasanın linkini atar mısınız?
Markadan değil de içinde Axle 3060 Ti olan kasa hiç güven vermedi hocam, ucuz bileşenler ile pahalı fiyata satıyorlar muhtemelen. Kasanın linkini atar mısınız?