Borderless oynuyorum zaten, tüm çözünürlükleri denedim, 1080p üstüne çekmiyor monitör, fps'im çoğu oyunda iyi sadece dlss açamıyorum ve battlefieldV'de 100fps kaybım var, kartı garantiye vermeli miyim? (Driveri sil yükle yapmıştım.)
Borderless oynuyorum zaten, tüm çözünürlükleri denedim, 1080p üstüne çekmiyor monitör, FPS'im çoğu oyunda iyi sadece DLSS açamıyorum ve battlefieldV'de 100FPS kaybım var, kartı garantiye vermeli miyim? (Driveri sil yükle yapmıştım.)
O tarz FPS kayıpları darboğazdan olabilir. Garantiye vermemelisin DLSS açılmaması da yazılımsal bir problem. Oyun oyun değişebilir CPU yükleniyorsa çok yükseltebileceğin kadar ayarları yükselt oyunda ki GPU da çalışsın. Biraz daha FPS'in artabilir. DLSS tamamiyle yazılımsal burada
O tarz FPS kayıpları darboğazdan olabilir. Garantiye vermemelisin DLSS açılmaması da yazılımsal bir problem. Oyun oyun değişebilir CPU yükleniyorsa çok yükseltebileceğin kadar ayarları yükselt oyunda ki GPU da çalışsın. Biraz daha FPS'in artabilir. DLSS tamamiyle yazılımsal burada
Cpu yeterince yetmesi gerek, Ryzen 5 5600'üm var, sadece bu oyunda zaten bu sorunu yaşıyorum DLSS sorununu nasıl çözeceğim hiç bir fikrim yok, eğer onu çözemezsem RTX teknolojisinin ne anlamı var ki? GTX 1080Ti alırdım.
CPU yeterince yetmesi gerek, Ryzen 5 5600'üm var, sadece bu oyunda zaten bu sorunu yaşıyorum DLSS sorununu nasıl çözeceğim hiçbir fikrim yok, eğer onu çözemezsem RTX teknolojisinin ne anlamı var ki? GTX 1080 Ti alırdım.
Haklısın fakat DLSS olmadığı zaman ne anlamı var ki? GPU'a yükleniyorum ultraya çekiyorum rtx açıyorum 50 fps ne anladım böyle karttan. (99'da kullanıyor)
Haklısın fakat DLSS olmadığı zaman ne anlamı var ki? GPU'a yükleniyorum ultraya çekiyorum RTX açıyorum 50 FPS ne anladım böyle karttan. (99'da kullanıyor)
DLSS açılmaması bence yazılımsal DDU ile driver silip yüklediğini de söylüyorsun, bilmiyorum.
Araştırmalarıma göre BF5 de minimum 2K çözünürlükte DLSS açılabiliyormuş. Oyun öyleymiş.
DLSS açılmaması bence yazılımsal DDU ile driver silip yüklediğini de söylüyorsun, bilmiyorum.
Araştırmalarıma göre BF5 de minimum 2K çözünürlükte DLSS açılabiliyormuş. Oyun öyleymiş.
1080p'de açılıyor, arkadaşım açtı, kart 2k'ya almıyor ki. DDU ile silmedim, DDU kullanmayı bilmiyorum ve sadece yani bf5'de olsa anlarımda cyberpunk'tada açılmıyor.
1080P'de açılıyor, arkadaşım açtı, kart 2K'ya almıyor ki. DDU ile silmedim, DDU kullanmayı bilmiyorum ve sadece yani BF5'te olsa anlarımda Cyberpunk'tada açılmıyor.
Driver kurulurken sıkıntı olmuş olabilir veyahut güncelleme yaptıysanız driver üstüne driver tarzı olaylar olabiliyor. DDU kullanarak silmenizi aynı sürümü veyahut driverinizin stabil olduğu bir sürümü seçerek kurmanızı isteyeceğim. Yine olmazsa bir temiz kurulum şart. Yine olmazsa yollaman gerekiyor kartını. DLSS için başka yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Açık olması için DLSS'in her şartları sana söyledim zaten yapıyormuşsun. Driver temiz değil bana kalırsa arkadaşında da çalışıyorsa eğer. DDU rehberi dolu sosyalde. Basit iş 15dk da halledersin.