@saribrahimm monitör'ün 165Hz ise oyunlarda 200 FPS alıyorsan daha akıcı görüntü almanı sağlıyor açık olmasını tavsiye ederim. FreeSync veya G-Sync olarak düşün.
@saribrahimm monitör'ün 165Hz ise oyunlarda 200 FPS alıyorsan daha akıcı görüntü almanı sağlıyor açık olmasını tavsiye ederim. FreeSync veya G-Sync olarak düşün.
Bu ayar açık olursa böyle düşük seviyeli grafikli oyunlarda tam performans alamazsın FPS yüksek alamazsın, bu ayarı kapatınca işlemci ve ekran kartına yüklenmeye başlayacak öyle dene.
Hocam Furmark testini atmışsınız ama görüntüden dolayı değerleri tam seçemedim.
Ekran kartı 66 derece,PSU tam olarak besleyebiliyor,ortalama 69 FPS de güzel.
Kartınız GDDR6X belleğe sahip versiyonu mu yoksa GDDR6 belleğe sahip versiyonu mu?
Hangi 3060 Tİ modelini kullanıyorsunuz?
Arkadaşın verdiği tavsiyeler oyun performansınıza etki eder,AAA oyunlarda gpu kullanımı %98+ ve alacağınız FPS normal değerlerde ise herhangi bir sorununuz bulunmuyor.
Kartınız GDDR6X belleğe sahip versiyonu mu yoksa GDDR6 belleğe sahip versiyonu mu?
Arkadaşın verdiği tavsiyeler oyun performansınıza etki eder,AAA oyunlarda gpu kullanımı %98+ ve alacağınız FPS normal değerlerde ise herhangi bir sorununuz bulunmuyor.
kusura bakmayın ligshot ile ekran görüntüsü alıp atmak nedense aklıma gelmemişti görüntü kötü çıktı evet. AAA oyunlarda 100 kullanıp daha ortalama oyunlarda tam kullanmayıp tam performans sunmamak saçma değil mi ya. Çünkü bi kaç oyun oynamıştım önceden ve 100 kullanıyordu sanırım.
kapatıp aldığım ss bu bir şey değişmiyor. Neden bilmiyorum geforce experience uygulamasından hiç bildirim gelmedi bana ama driver güncellemesi varmış onu bi yapayım tekrar bakacağım.