kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 26 Temmuz 2023 #11 Windmen dedi: En ucuz oradaydi bir de sistemin 1660 Super'den buna geçti bilemedim şu an en ucuz herhalde 15.000 TL. Genişletmek için tıkla... 2,5 senelik kartın sıfır fiyatı artık önemsizdir. DLSS 3.0 desteği yok, güç tüketimi yüksek ölü yatırım olmuş biraz. Neyse hayırlı olsun diyelim.
Windmen dedi: En ucuz oradaydi bir de sistemin 1660 Super'den buna geçti bilemedim şu an en ucuz herhalde 15.000 TL. Genişletmek için tıkla... 2,5 senelik kartın sıfır fiyatı artık önemsizdir. DLSS 3.0 desteği yok, güç tüketimi yüksek ölü yatırım olmuş biraz. Neyse hayırlı olsun diyelim.
Windmen Centipat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 31 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #12 kino dedi: 2,5 senelik kartın sıfır fiyatı artık önemsizdir. DLSS 3.0 desteği yok, güç tüketimi yüksek ölü yatırım olmuş biraz. Neyse hayırlı olsun diyelim. Genişletmek için tıkla... Bilemedim vallahi iade mi etsem.
kino dedi: 2,5 senelik kartın sıfır fiyatı artık önemsizdir. DLSS 3.0 desteği yok, güç tüketimi yüksek ölü yatırım olmuş biraz. Neyse hayırlı olsun diyelim. Genişletmek için tıkla... Bilemedim vallahi iade mi etsem.