Ben sağlamcı adamım. NVIDIA alırım, dalgama bakarım.
Şu an için şans faktörü yok. Aldınız da mı gördünüz yoksa zamanında açılmış her konuyu buraya mı aktariyorsunuz Allah bilir,
Zamanında aldım, almaz olaydım. Lanet gelsin. Şu an 3060 var, işimi görüyor, aşırı ısınma yok, drop yok, wattman yok. 2-3 yıl daha işimi görür. Sonrası allah kerim. Allah amdye düşürmesin. intel ileri götürürse arc bile alabilirim ileride. Önce bir geri dönüşleri görelim.Şu an için şans faktörü yok. Aldınız da mı gördünüz yoksa zamanında açılmış her konuyu buraya mı aktariyorsunuz Allah bilir,
Şu anda 3060 Ti GDDR6X alınır mı? 8 GB olması korkutuyor 3060 12 GB yönelmeli miyim?
Adam rtx 3060 ti sormuş. biz de ona göre cevap veriyoruz 3060 ti 8gb 10k civarı. 4070 22k. Arada çok fark var. Ondan. Adam belki aradaki farkla anakart alacak, işlemci yükseltecek. Onu bilemeyiz. Bu arada senin 6700xt 3070 ti ile yarışamaz. O işi geç hocam. 3070 ti fena döver.Konu yine AMD vs Nvidia meselesine dönmüş. Ben şahsen uğraşmıyorum, çünkü belirli bir kitleye Nvidia dışında kart aldıramazsınız. Adam şans olduğunu düşünüyor, bak ben 6700 XT ile hiçte şans olmayan bir yatırım yaptım ve önünde 3070 Ti bile duramıyor, sırf VRAM'den dolayı. Bilmem anlatabiliyor muyum.
Bak adam 4090 alacağım diyor, e o kadar param olsa ben de AMD almam. Bahsi geçen kart ise 3060 Ti gibi vasat bir kart, bütün basın böyle kabul ediyor şimdi vasat dedim diye üstüme gelmeyin ama yerden yere vuruldu ve vurulmaya devam ediyor.
Bi allahın kulu da çıkıp 4060, 4070 bak demedi adama. Hiç değilse DLSS 3 var.
Şimdi bu mesaja da bir sürü tepki gelecek eminim, fakat bunu her gün yaşıyoruz zaten. Sıkıntı yok.
Konu yine AMD vs NVIDIA meselesine dönmüş. Ben şahsen uğraşmıyorum, çünkü belirli bir kitleye NVIDIA dışında kart aldıramazsınız. Adam şans olduğunu düşünüyor, bak ben 6700 XT ile hiç de şans olmayan bir yatırım yaptım ve önünde 3070 Ti bile duramıyor, sırf VRAM'den dolayı. Bilmem anlatabiliyor muyum?
Bak adam 4090 alacağım diyor, e o kadar param olsa ben de AMD almam. Bahsi geçen kart ise 3060 Ti gibi vasat bir kart, bütün basın böyle kabul ediyor şimdi vasat dedim diye üstüme gelmeyin ama yerden yere vuruldu ve vurulmaya devam ediyor.
Bir Allah'ın kulu da çıkıp 4060, 4070 bak demedi adama. Hiç değilse DLSS 3 var.
Şimdi bu mesaja da bir sürü tepki gelecek eminim, fakat bunu her gün yaşıyoruz zaten. Sıkıntı yok.
Daha paylaşmamı ister misiniz sizde sorun çıkmadı diye başkalarında çıkmayacak diye bir kaide yok paran varsa NVIDIA AMD'nin suratına bakılmaz.
RX 6600 "WattMan" hatası
Şubat ayından bu yana kullandığım Sapphire Pulse RX 6600, bu aralar sık sık WattMan hatası vermeye bAşladı. Özellikle film izlerken başıma geliyor. Bunun kesin bir çözümü bulunamadı mı hala?:(www.technopat.net
RX 6700 XT WattMan hatası
Bilgisayarı açtım, 10-15 dk dinlendim, bilgisayar başına geçtim, bir baktım WattMan bildirimi gelmiş. Windows 5 dk sonra ekranı kapatıyor (siyah ekran oluyor), ondan mı oldu diye düşündüm. Oyun oynarken ve günlük kullanımda bir sıkıntı çıkmıyor. Ekran kartım RX 6700 XT. Bir sorun yaratır mı bu...www.technopat.net
RX 6700 XT WattMan hatası
RX 6700 XT R5 5600X sistemde 2 gündür WattMan almaya başladım sistemi alalı 3 ay oldu. İlk WattMan'ı oyun oynarken diğer WattMan'ı Google'dan Instagram'da sohbet ederken yedim. Bu sorunu nasıl çözerim yardımcı olur musunuz?www.technopat.net
AMD imajını WattMan ile lekeledi diye bir şey yok.
NVIDIA tarafında aldığınız mavi ekran, AMD tarafında WattMan olarak adlandırılıyor.
Ayrıca bu WattMan ise ekran kartlık bir problem değil, donanımsal bir problemdir.
RAM, işlemci, anakart gibi parçaların programlarının çökmesinden kaynaklı da WattMan alırsınız.
XFX RX 6700 SWFT modelini kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. 1 kez bile WattMan hatası almadım.