3060 Ti GDDR6X hala alınır mı?

Gördüğüm kadarıyla bu forumda olsun başka forumlarda olsun sırf AMD yi kötülemek için algı yapan bir kitle var. Bu insanlara birşey anlatabilmek mümkün değil çünkü onlara göre bişeyi beğenmiyorlarsa o beğenmedikleri şey nedense direkt çöp oluyor. Yıllardır AMD kullanan biriyim ve çok az sorun yaşadım. 4 ay önce yüksek seviye AMD ekran kartı aldım ve yine memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Genelde yaşları da küçük oluyor zaten.

Arkadaşı başka bir konu da gördüm. 100 TL'lik termal macun hakkında yorum yapmış ve diyor ki ürünü öldürmeye ne gerek var diye söylüyor. Kendi burda yılların markası ve kat kat fazla parası olan bir markayı öldürüyor. Kendi ile çelişiyor farkında değil.

Kimden bahsediyorsun tam olarak? Hımm konuyu açanı kast ettin sanırım anladım.

Bende kronik sorunlu denen RX570 kullanıyorum 4 yıldır ve 1 kere dahi hata almadım. Zamanında 1050Ti, 1500TL iken bu kart 700TL'di. Halen memnunum.

Arkadaşım da önce RX560 kullandı sonrasında RX580 kullandı. İkisinde de hata v.s almadı.

Ama bazı insanlara göre AMD "öcü" gözüyle bakılıyor Bırakın fazla para verip "performansı" düşük kart alsınlar.

Ama bazı insanlara göre AMD "öcü" gözüyle bakılıyor Bırakın fazla para verip "performansı" düşük kart alsınlar.

Çünkü internette arama yapıp art niyetli kitlenin mesajlarını görüp aman allahım AMD alınmaz, AMD çöp filan algısına kapılıyorlar

Konu dönmüş dolaşmış AMD vs NVIDIA olmuş klasik. Öncelikle donanımsal problemleri bir kenara bırakacağım çünkü donanımsal olarak bir ürünün kusursuz olabilmesi çok zor bunun AMD ya da NVIDIA ile alakası yok. Donanım olarak ikisi de sorun yaşatabiliyor. Konu burada tamamen yazılım ve destek.

Örnek vermek gerekirse NVIDIA yıllardır çeşitli teknolojilerini hayata geçiriyor ve geçirmeye devam ediyor. Bu teknolojiler ise insanlara çok büyük kolaylıklar sağlıyor ve bu süre zarfında ekran kartlarını da güncel tutmaya devam ediyorlar. Peki AMD ne yapıyor? Hala yazılımsal problemleri çözmeye stabil bir ekran kartı sürücü çıkarmaya uğraşıyorlar.

Kim ne derse desin NVIDIA'nın yazılımsal olarak AMD'yi havada karada geçtiği bir gerçek. İş donanıma gelince aynı şeyi söyleyemem orada da AMD'nin hakkını yiyemem adamlar giriş seviyesi karta bile 10 GB VRAM koyuyorlar NVIDIA 4060 gibi devasa güçlü olan bir karta 8 GB VRAM koymuş şaka gibi.

Ben bir fanboy değilim tüketiciyim. Bana hangisi daha iyi performans veriyorsa onu alırım. Zaten fanboy olsam AMD'yi yerin dibine sokar, NVIDIA'yı yüceltirdim. Hayır NVIDIA'da bu aralar batırıyor özellikle donanım konusunda.

Çünkü internette arama yapıp art niyetli kitlenin mesajlarını görüp aman allahım AMD alınmaz, AMD çöp filan algısına kapılıyorlar
Hocam valla zamanında anlatmaya çalışıyordum anlayan oldu anlamayan oldu. Şimdi ne yaparlarsa yapsınlar beni ilgilendirmez şahsen. Mesela RX6000 serisinde neredeyse bitti WattMan hatası yok gibi bir şey adam halen o versiyonlarda sorunlu diyor. Onlara göre her AMD kullanıcı her gün 2-3 hatayla mücadele ediyor.

Mesela Samsung'un telefonları patlıyordu bir ara. Şimdi Samsung'da problemli? Ama Samsung en iyi android telefon geliştiricisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…