AMD şu anda çok daha F/P AMD almanızı tavsiye ederim. İşlemciniz nedir? 11-12K'ya RX 6600 sistemler var yine satamazsınız o fiyatlara.

i5 9400F kullanıyorum işlemci olarak. Daha da düşüreceğim fiyatı o zaman yapacak bir şey yok sanırım.

AMD şu anda çok daha F/P AMD almanızı tavsiye ederim. İşlemciniz nedir? 11-12K'ya RX 6600 sistemler var yine satamazsınız o fiyatlara.

i5 9400F kullanıyorum.

Son düzenleme:
Rockstarın her çıkardığı oyun daha fazla sistem gereksinimi istediği için rdr 2 1080p yüksek kalite msaa 8x ile kaç fps veriyorsa yarısını baz alın. 3080 bile 50fps veriyordu yapım aşamasındaki görüntülerde. Full çıktığında optimizasyon olsa dahi daha iyi grafik olacağı için oldukça fazla kasacaktır. Oyuna dlss falan çıkacağını baz alırsak 4090 kartta dlss 3 ile 75-100 fps verir diye düşünüyorum.

3060 Ti bile bu oyunu Low ayarlarda 30 FPS veremiyorsa zaten o oyun çöptür. Normal ayarlar veya yüksek ayarlarda rahat oynatır diyorum ben.

Ne? 1650ti sistem 15k mı?

Çok iyi fiyat!

İlgileniyorum!

Hala satılık mı?

Letgo linkini alabilir miyim?

1650 Ti Max 9 k eder diye düşünüyorum ve GTA 6 henüz çıkmadı ama 3060 Ti en azından orta ayarlarda GTA 6'yı oynatır diye düşünüyorum fakat henüz çıkmadan kimse kesin bir şey söyleyemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…