4060 Ti al hazır sistem olarak alacaksan. Öneri yapabilirim istersen.
Hocam bütçem 18, 500TL civarı 4060 Ti çok aşıyor.
Belki Mining'de kullanılmıştır kart.
O ekran kartıyla değil senin kuzenin bir şey yapmıştır.
Ne demek ne alaka? Rtx 3060 Ti bırak final fantasy'i Şuan kaldıramadığı oyun yok 1080P'de. Ürün arızalıdır yada kuzeninle alakalıdır burda kartın bir suçu yok . Kuzeninde donuyor diye milletede donucaktır gibi birşey yokKart sıfır vatandan alınma kutusu faturası duruyor daha 3-5 aylık.
Ne alaka?
Ne demek ne alaka? RTX 3060 Ti bırak Final Fantasy'i şu an kaldıramadığı oyun yok 1080P'de. Ürün arızalıdır ya da kuzeninle alakalıdır burada kartın bir suçu yok. Kuzeninde donuyor diye milletede donucaktır gibi bir şey yok.
Zotac versiyonuyla MSI'ın bir versiyonunu karşılaştırdım. Zotac'ın çekirdek hızı 1777 MHZ MSI ise 1867 MHZ. O yüzden Zotac kartı çok ucuza satıyorlar. Yani demek ki iş çekirdek hızına CUDA çekirdeği sayısına bakmaya kadar düştü. Sektörde belli bir standart kalmamış.Yahu ben bir şey demedim. Ne bu celallenme? Ben de oynadım oyunu 1080p Ultra da kapsıyordu bende ayar çektim ama kasma vardı akıcı değildi oyun. Ben 3060 Ti kötü kart demedim ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.