3060 Ti hazır kasa alınır mı?

Merhaba,

Bu linkteki( https://psref.lenovo.com/Detail/Legion/Lenovo_Legion_T5_26AMR5?M=90RC006RTX ) hazır sistem özellikleri nasıldır? Bu tür hazır sistemlerde GPU özelleştiriliyor diyenler gördüm, bu sistem alınır mı herhangi bir sorun çıkarır mı?
Not: Bu linkten sistem alınmıyor biliyorum evet, özellikleri kapsamlı olarak bu linkte yazdığı için bunu atıyorum.
Kapsamlı özelliklerden dolayı mı yoksa stoklardan dolayı mı :D

Evet hocam zaten alırsam PSU'yu değiştiririm değişebiliyorsa.

Arkadaşlar ben sistemin parçaları iyi mi/alınır mı diye sormuştum fakat 1 kişi hariç herkes farklı şeyler yazmış :D.

Hocam fiyat iyi fakat PSU yetersiz RAM 1x16 2x8 yapılırda gözle görülür FPS artışı gözlemlenecektir.

14.000 TL'ye şu an için daha güçlü bir bilgisayar toplanamaz sanırım fakat 1 adet daha RAM almanız gerekiyor öncelikle, tek kanal çok fazla performans kaybına yol açar ayrıca 550 WATT normalde yeterli olur fakat marka tam olarak belirtilmediği için riske gerek yok. PSU'yu sonradan değiştirebilirsiniz tabii, tüm parçaları değiştirebilirsiniz sonradan sıkıntı olmaz.

Şahsen ben almam, böyle "markalı" hazır sistemlerin içindeki donanımlar genellikle olabilecek en baz model ve parçalarla dizilirler. Kasada hava akışı namına bir şey yok zaten muhtemelen içerisi birkaç ay sonra cayır cayır yanacaktır yaz aylarının da etkisiyle. Bunun yerine itopya vb sitelerden hazır sistem alın bence, en azından özelleştirebileceğiniz bir sistem olur ve ileride kafanıza göre değiştirirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı