3060 Ti hazır sistem seçimi

Bütçe
14000

muhammed köse

Hectopat
Merhabalar. 3060 Ti ve 5600X içerikli bir kasa almak istiyorum. Şu an piyasa baktığımda 12 bin ile 15 bin arası sistemler var. Beğendiğim sistemleri aşağıya bırakıyorum. Sırf ekran kartı markası iyi olsun diye daha fazla para vermeye gerek var mıdır? ( örnek: Zotac GeForce RTX 3060 Ti Twin Edge yerine Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Aorus Elite olan sistemi almak gibi )

Sinerji DA-S1 Ryzen 5 5600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti [Gaming PC]

Sinerji Virtus Ryzen 5 3600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti Aorus [Gaming PC]

AORUS-5600X / AMD Ryzen 5 5600X / GIGABYTE RTX 3060 Ti VISION 2.0 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

ULTIMA-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600X / ASUS RTX 3060 Ti TUF GAMING V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

https://www.itopya.com/pqueen-mega-...-512gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

DA-S1 daha F/P bir kasa fakat RAM'leri ile sorun yaşan gördüm ayrıca kasanın iyi olmadığını söyleyenlerde. PQUEEN-MEGA daha biraz daha önünde. Diğer kasalar ise genel olarak fiyatını hak etmiyor.

DA-S1 daha F/P bir kasa fakat RAM'leri ile sorun yaşan gördüm ayrıca kasanın iyi olmadığını söyleyenlerde. PqueeN-mega daha biraz daha önünde. Diğer kasalar ise genel olarak fiyatını hak etmiyor.

İşte aklımı en çok fiyatı yüksek ama ekran kartları daha üst seviye soğutması daha iyi olan sistemler karıştırıyor. Bin TL daha verip iyisi olsun mantığı bar bende.

NZXT firmasının halihazırda kendide sunduğu bir model var orada Aorus 5600X olan bence en ideali o sistem bende 2080 ligtingli bir toplayacaktım ama ona yöneldim gayet kaliteli yıllarca oyun hevesini ve yayıncılığı destekleyecek bir ürün parçaları kaliteli bir tık eksiği var oda SSD okuma hızı onu da ileride 1TB alırken rahatlıkla yüksek seviye alırsın olur biter güncellemeye açık bir kasa ileride istersen i7 takarsın falan ben şahsen o modeli satın aldım.

NZXT firmasının halihazırda kendide sunduğu bir model var orada Aorus 5600X olan bence en ideali o sistem bende 2080 ligtingli bir toplayacaktım ama ona yöneldim gayet kaliteli yıllarca oyun hevesini ve yayıncılığı destekleyecek bir ürün parçaları kaliteli bir tık eksiği var oda SSD okuma hızı onu da ileride 1TB alırken rahatlıkla yüksek seviye alırsın olur biter güncellemeye açık bir kasa ileride istersen i7 takarsın falan ben şahsen o modeli satın aldım.

Çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı