3060 Ti için 2500 TL'ye kadar PSU önerisi

AtakanGuney

Kilopat
Arkadaşlar hepinize iyi sosyaller, iyi günler dilerim. Kullandığım sistem ne zaman yük altına binse ya mavi ekran veriyor ya da direkt kendini yeniden başlatıyor, bunun sebebinin PSU olup, diğer parçalarda sıkıntı olmadığını düşünmekteyim bu yüzden sizlerden PSU önerisi istiyorum. Bütçe olarak 2500'ü geçmezse sevinirim. Bilgisayarımda, R7 3700X işlemci ve RTX 3060 Ti ekran kartı kullanmaktayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuanki PSU'nuz nedir?
Uyguna alıp geçebilirsin üzmez. Daha geleceğe dönük öneriler gelebilir.

@GFYT @517298

Arkadaşlar hepinize iyi sosyaller, iyi günler dilerim. Kullandığım sistem ne zaman yük altına binse ya mavi ekran veriyor ya da direkt kendini yeniden başlatıyor, bunun sebebinin PSU olup, diğer parçalarda sıkıntı olmadığını düşünmekteyim bu yüzden sizlerden PSU önerisi istiyorum. Bütçe olarak 2500'ü geçmezse sevinirim. Bilgisayarımda, R7 3700X işlemci ve RTX 3060 Ti ekran kartı kullanmaktayım.

İleri dönük olur bütçeyi aşıyor ama sıkıntı olursa başka da öneririm.

Şuanki PSU'nuz nedir?
Uyguna alıp geçebilirsin üzmez. Daha geleceğe dönük öneriler gelebilir.

@GFYT
Hocam 2017'den kalm,a aldığım Zalman kasadan çıkan 600w bir PSU.

İleri dönük olur bütçeyi aşıyor ama sıkıntı olursa başka da öneririm.
Hocam bu High Power markasının önerildiğini çok gördüm araştırma yaparken ama direkt olarak bir ürün incelemesi göremedim, siz kullanıyor musunuz?

600W PSU o sisteme yeter de artar bile. Sorunun PSU olduğuna emin miyiz?
Oyun oynarken aniden oyundan atmalar olsun, sistemin gerek zorlandığı zaman, gerekse gündelik kullanım esnasında mavi ekran vermesi olsun, sorunun PSU'dan kaynaklandığını gösteriyor bence.

Hocam bu High Power markasının önerildiğini çok gördüm araştırma yaparken ama direkt olarak bir ürün incelemesi göremedim, siz kullanıyor musunuz?

3 senedir High Power kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım fan bobin sesi bile yok. 750W almıştım herhalde daha uzun süre kullanacağım gibi gözüküyor.

Oyun oynarken aniden oyundan atmalar olsun, sistemin gerek zorlandığı zaman, gerekse gündelik kullanım esnasında mavi ekran vermesi olsun, sorunun PSU'dan kaynaklandığını gösteriyor bence.

Ben kullanmıyorum çünkü fırsat olmadı hazır sistem olarak aldığım için ama her yerde çok tavsiye edilen marka güç kaynağı konusunda ünlüdür sıkıntı yaşayani görmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı