Asus VG27AQZ kullanabilirsiniz belki. Şahsi monitörümdür.
Ayrıyetten belirtmek istedim, sisteminiz güzelmiş ama 3060Ti 2k için ideal bir tercih olmayabilir. Sistemdeki ekran kartını yükseltmek gibi bir düşünceniz varsa, şahsen benim önceliğim o olurdu.
Özellikler ve Tasarım Heyecanlandırıcı Hız Oyun Değiştiren Performans:Dell 27’’ oyuncu monitörü IPS teknolojisi sayesinde her açıdan inanılmaz renk ve hız performansı sunar. Anlık Tepki:Yıldırım…
Asus VG27AQZ kullanabilirsiniz belki. Şahsi monitörümdür.
Ayrıyetten belirtmek istedim, sisteminiz güzelmiş ama 3060Ti 2k için ideal bir tercih olmayabilir. Sistemdeki ekran kartını yükseltmek gibi bir düşünceniz varsa, şahsen benim önceliğim o olurdu.
Öneriniz için teşekkür ederim. 3060 ti’nin 1080p için çıktığını düşünmüyorum. Bu bana çok mantıksız geliyor. Başka forumlara baktığımda 2K için çıkarılan bir ekran kartı olduğu söyleniyor.
Öneriniz için teşekkür ederim. 3060 Ti'nin 1080p için çıktığını düşünmüyorum. Bu bana çok mantıksız geliyor. Başka forumlara baktığımda 2K için çıkarılan bir ekran kartı olduğu söyleniyor.
Her oyunu 2K'da oynama amacım yok zaten hocam. Oynayabildiğim oyunları 2K, oynayamadıklarımı 1080p oynarım. Genel olarak bu sisteme 1080p almak mantıksız geliyor bana. Ki şu an piyasadaki çoğu oyunu 2K oynatabilecek bir ekran kartı. 2 sene sonra da ekran kartını güncelleyince tamam zaten. Şahsi görüşüm böyle.