3060 Ti için güç kaynağı önerisi

Ali gelturan

Kilopat
Arkadaşlar 600 Watt güç kaynağına 3060 Ti taktım sanırım yeterince beslenmiyor işlemci hızım 1 GHz kadar düşüyor. Büyük ihtimalle güç sıkıntısı çekiyorum.

İşlemcim Ryzen 5 3600X.
Ekran kartım RTX 3060 Ti OC versiyon.
Kaliteli bir güç kaynağı önerisi alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 540W 12V beslemesi olan bir PSU kullanıyorum tam besliyor. Çok rahatlıkla 500W "Gold" bir PSU bile besler böyle bir sistemi.

Güç kaynağınızın modeli ne? Beslemesi lazım.
Zalman Z3 Plus 600le 600w Midt Atx Pencereli Siyah Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da modeli bu
Hocam 540W 12V beslemesi olan bir PSU kullanıyorum tam besliyor. Çok rahatlıkla 500W "Gold" bir PSU bile besler böyle bir sistemi.
Peki nede işlemci hızım düşüyor ve kasma oluyor sebebi nedir. Ekran kartıni değiştikten sonra böyle oldu.

Zalman Z3 Plus 600le 600w Midt Atx Pencereli Siyah Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da kasa bu
Elinizdeki PSU nedir? 600W'ı bırak 500W bile yetmeli.
Zalman Z3 Plus 600le 600w Midt Atx Pencereli Siyah Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da elimdeki bu
Buda aldığım ekran kartı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…