3060 Ti'm bar R5 5500 kullanıyorum. Ama sanki biraz yetersiz kalıyor gibime geliyor. Sizce ne almalıyım? Sistem yeni alalı 2 hafta oldu. Birkaç aya yenileyeceğim yenilerken ne alayım sizce? 3060 Ti'ye göre FPS'i biraz kısıtlı buluyorum.
3060 Ti'm bar R5 5500 kullanıyorum. Ama sanki biraz yetersiz kalıyor gibime geliyor. Sizce ne almalıyım? Sistem yeni alalı 2 hafta oldu. Birkaç aya yenileyeceğim yenilerken ne alayım sizce? 3060 Ti'ye göre FPS'i biraz kısıtlı buluyorum.
Evet bende tray 5600 aldım tray olunca daha ucuz oluyor aradaki farkla kule tipi soğutucu alıp OC yaptım şu an gayet stabil bir değerde her şeyi oynayabiliyorum bir de 5000 serisine özel Curve Optimizer özelliğini açtım yük altında 65'i geçmiyorum.
Evet bende tray 5600 aldım tray olunca daha ucuz oluyor aradaki farkla kule tipi soğutucu alıp OC yaptım şu an gayet stabil bir değerde her şeyi oynayabiliyorum bir de 5000 serisine özel Curve Optimizer özelliğini açtım yük altında 65'i geçmiyor.