Arkadaşlar butce problemim yok ama 3070 almayıp 3060 Ti alıp 2 bin 3 bin TL'lik farkı diger parcalara ayirip oradan kismamayi planliyorum.
Dogru mu yapiyorum?
Islemci anakart tavsiyesi bekliyorum.
R5 5600X dusunuyorum.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte B450 AORUS ELITE AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI Z390-A Pro LGA 1151 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
MSI Z390-A Pro LGA 1151 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
. AMD Ryzen 5 5600X vs Intel Core i7-9700: What is the difference?
Aralarında pek bir fark yok. 10. nesil i7 daha iyi olurdu ama bu daha hesaplı. Yukarda arkadaş Ryzen sistem önerdiği için ben de Intel sistem önermek istedim. Tek bir hamleyle çöp demek çok yanlış olur
. UserBenchmark: AMD Ryzen 5 5600X vs Intel Core i7-9700
Aralarında pek bir fark yok. 10. nesil i7 daha iyi olurdu ama bu daha hesaplı. Yukarıda arkadaş Ryzen sistem önerdiği için ben de Intel sistem önermek istedim. Tek bir hamleyle çöp demek çok yanlış olur
. UserBenchmark: AMD Ryzen 5 5600X vs Intel Core i7-9700
Aralarında pek bir fark yok. 10. nesil i7 daha iyi olurdu ama bu daha hesaplı. Yukarda arkadaş Ryzen sistem önerdiği için ben de Intel sistem önermek istedim. Tek bir hamleyle çöp demek çok yanlış olur