Üstte bir sürü 165Hz monitör varken 165Hz almak istememiş olabilir. Bir de Samsung monitörlerde ghosting oluyor diye biliyorum karıştırıyor da olabilirim.
Ayrıca düz ekran istemiş üstte de söylemiştim bunu.
Üstte bir sürü 165Hz monitör varken 165Hz almak istememiş olabilir. Bir de Samsung monitörlerde ghosting oluyor diye biliyorum karıştırıyor da olabilirim.
Back in the not so crazy year of 2020, we did a review of the XG2405 from ViewSonic. That one is close to my heart, featuring a well-rounded performance for
The HP OMEN 27i is a great gaming monitor. It has an outstanding response time, resulting in clear motion when gaming, as well as low input lag for a responsive ...
www.rtings.com
Yakın monitörler ama kontrast ve siyah tekdüzeliği olarak testlerde daha iyi çıktığı için genel kullanım için XG2705-2K daha iyi performans verir film izlerken veya korku oyunlarında falan. Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorsanız daha az gecikme süresi nedeni ile OMEN 27i' yi alternatif olarak koydum.
En ucuz ViewSonic XG2705-2K 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2705-2K 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.512,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz ViewSonic XG2705-2K 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2705-2K 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.512,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!