Xarmion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.484 Makaleler 1 Çözümler 1 19 Şubat 2022 #21 Lorna Shore dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Çünkü IPS, yükseklik-eğim-pivot kullanımı var ve panel kalitesi güzel.
Lorna Shore dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Çünkü IPS, yükseklik-eğim-pivot kullanımı var ve panel kalitesi güzel.
Lorna Shore Decipat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 1.584 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #22 Önemli değil, hayırlı olsun.
Rogfan123 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1.835 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #23 TheEnd38 dedi: Wievsonic de karar kıldım arkadaşlar,teşekkür ederim hepinize Genişletmek için tıkla... Lg monitör hem yeni model hemde daha iyi siz bilirsiniz.
TheEnd38 dedi: Wievsonic de karar kıldım arkadaşlar,teşekkür ederim hepinize Genişletmek için tıkla... Lg monitör hem yeni model hemde daha iyi siz bilirsiniz.
Lorna Shore Decipat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 1.584 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #24 Xarmion dedi: Çünkü IPS, yükseklik-eğim-pivot kullanımı var ve panel kalitesi güzel. Genişletmek için tıkla... Benim attığımda IPS ve panellerinin farkı nedir? Rogfan123 dedi: LG monitör hem yeni model hem de daha iyi siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar atılan monitörler arasından LG monitör yok, Samsung'dan bahsediyorsanız paneli kötü. Konu sahibinin istediği kriterlere uymuyor (IPS, düz ekran)
Xarmion dedi: Çünkü IPS, yükseklik-eğim-pivot kullanımı var ve panel kalitesi güzel. Genişletmek için tıkla... Benim attığımda IPS ve panellerinin farkı nedir? Rogfan123 dedi: LG monitör hem yeni model hem de daha iyi siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar atılan monitörler arasından LG monitör yok, Samsung'dan bahsediyorsanız paneli kötü. Konu sahibinin istediği kriterlere uymuyor (IPS, düz ekran)
Rogfan123 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1.835 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #25 LG gn880b yeni nesil iyileştirilmiş ipe renkler kolay kolay bozulmuyo o yüzden dedim konu sahibi onu alsın diye çok kaliteli bi monitör.
LG gn880b yeni nesil iyileştirilmiş ipe renkler kolay kolay bozulmuyo o yüzden dedim konu sahibi onu alsın diye çok kaliteli bi monitör.
Lorna Shore Decipat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 1.584 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #26 Rogfan123 dedi: LG GN880b yeni nesil iyileştirilmiş ipe renkler kolay kolay bozulmuyor o yüzden dedim konu sahibi onu alsın diye çok kaliteli bir monitör. Genişletmek için tıkla... Baktım, en ucuzu 6k.
Rogfan123 dedi: LG GN880b yeni nesil iyileştirilmiş ipe renkler kolay kolay bozulmuyor o yüzden dedim konu sahibi onu alsın diye çok kaliteli bir monitör. Genişletmek için tıkla... Baktım, en ucuzu 6k.
Rogfan123 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1.835 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #27 Lorna Shore dedi: Baktım, en ucuzu 6k. Genişletmek için tıkla... Evet pahalı bi monitör ama en kaliteli monitörlerden son zamanda çıkan.
Lorna Shore dedi: Baktım, en ucuzu 6k. Genişletmek için tıkla... Evet pahalı bi monitör ama en kaliteli monitörlerden son zamanda çıkan.