3060 Ti için PSU Önerisi

Yanlış anlamışsın. Tam hatırlamıyorum ama en az 700-750 demiştin. Halbuki kaliteli 600W bile yeter.

RGB olan ile olmayan modelin linkini atabilir misin? Sadece bir tane bulabiliyorum.
Evet ilk başta 700-750 dedim ama sonradan 750 abartı geldi. 750 ‘yi sildim, 700 kaldı. 3060 ‘a 550W yeter diyen de olmuştu. Ancak 3060 Ti neden 750W onu anlamadım. İkisi arasında bu kadar fark var mı?

Toughpower GF1 RGB X ile rakip. Düz GF1 RM750 ile rakip. RM750X'in test sonuçları daha iyi.

Daha önce inceledim ama o mesajları bulamam.

Uzun uzun anlatmak yerine bu resmi bırakayım:

Kendim de inceledim ve sonuca katılıyorum.

Sırf RM750'nin ana kapasitörlerinin düşük kaliteli bir model(Su'scon) olması bile yeterli bir neden bence.

Hocam 3060 Ti stock OC'siz bir model oyunlarda 200W civarı güç tüketiyor. Asus ROG veya MSI Gaming X gibi modeller ise 250'leri buluyor. Her halukarda 550-600W zaten yeter ama fanın düşük devir ve PSU'nun sessiz çalışması, PSU'ya tam yük bindirmemek her zaman daha uzun ömürlü ve iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…