Peki bir de 650w psu önerisi yapar mısınız ? Sistemi upgradeleyebileceğimi düşünmüyorum açıkçası. Final buildim bu olur, diyebilirim. Aynı zamanda stream'de yapmak istiyorum. Arta kalan parayı ekipmana harcayabilirim bu sayede.
X olan model bu modelden daha iyi hel halukarda ben zaten Toughpower'a kötü demedim. RM750'den iyi 750X'den kötü/benzer ufak eksiklikler desek daha doğru olur.
Peki bir de 650w psu önerisi yapar mısınız ? Sistemi upgradeleyebileceğimi düşünmüyorum açıkçası. Final buildim bu olur, diyebilirim. Aynı zamanda stream'de yapmak istiyorum. Arta kalan parayı ekipmana harcayabilirim bu sayede.
X olan model bu modelden daha iyi hel halukarda ben zaten Toughpower'a kötü demedim. RM750'den iyi 750X'den kötü/benzer ufak eksiklikler desek daha doğru olur.
En ucuz Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Power Boost BST-ATX1200P 1200 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
FSP Aurum Premium PT1200 1200 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Veya Astro.
750W olarak Thermaltake GF1 olabilir veya Core Reactor.
XPG Core Reactor herhangi bir yerde var mı? Ya stoklar tükenmiş ya da eski fiyatlarda listelenmiş. Tekrar Türkiye'ye girerse ASUS Rog/Seasonic kıvamında fiyatları olacaktır.