agei Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 442 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 3060 Ti ekran kartlı bir bilgisayarım var. Mining yapmak istiyorum. Güncel olarak kar ettiren bir yol var mıdır varsa nedir?
3060 Ti ekran kartlı bir bilgisayarım var. Mining yapmak istiyorum. Güncel olarak kar ettiren bir yol var mıdır varsa nedir?
A Avenger Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.224 Çözümler 3 25 Temmuz 2023 #2 Benim bildiğim yok. Tüm kartları sattım ben bendeki. Ayrıca kendi pc'nde yapmak pek mantıklı olmaz 8 9 tane kartın yoksa.
Benim bildiğim yok. Tüm kartları sattım ben bendeki. Ayrıca kendi pc'nde yapmak pek mantıklı olmaz 8 9 tane kartın yoksa.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #3 1 yil geriye gidersen yapabilirsin. Cunku o zamandan bu zamana mining diye bir sey kalmadi.
agei Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 442 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #4 Avenger dedi: Benim bildiğim yok. Tüm kartları sattım ben bendeki. Ayrıca kendi pc'nde yapmak pek mantıklı olmaz 8 9 tane kartın yoksa. Genişletmek için tıkla... Çok büyük bir amacım yok aslında günlük birkaç dolar getirmesi yeterli bana BerkayZ87 dedi: 1 yil geriye gidersen yapabilirsin. Cunku o zamandan bu zamana mining diye bir sey kalmadi. Genişletmek için tıkla... Anladım. Hiç bir mantıklı yol yok mu?
Avenger dedi: Benim bildiğim yok. Tüm kartları sattım ben bendeki. Ayrıca kendi pc'nde yapmak pek mantıklı olmaz 8 9 tane kartın yoksa. Genişletmek için tıkla... Çok büyük bir amacım yok aslında günlük birkaç dolar getirmesi yeterli bana BerkayZ87 dedi: 1 yil geriye gidersen yapabilirsin. Cunku o zamandan bu zamana mining diye bir sey kalmadi. Genişletmek için tıkla... Anladım. Hiç bir mantıklı yol yok mu?
STE1N Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 2.259 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #5 Ekran kartı madenciliği bitti hocam.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #6 agei dedi: Anladım. Hiç bir mantıklı yol yok mu? Genişletmek için tıkla... ETH cekme alt tutarini o kadar fazla arttirdilar ki artik oyle gunluk 1$ kazanip hemen cekeyim kartima gelsin diye bir olay kalmadi.
agei dedi: Anladım. Hiç bir mantıklı yol yok mu? Genişletmek için tıkla... ETH cekme alt tutarini o kadar fazla arttirdilar ki artik oyle gunluk 1$ kazanip hemen cekeyim kartima gelsin diye bir olay kalmadi.
A Avenger Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.224 Çözümler 3 25 Temmuz 2023 #7 BerkayZ87 dedi: ETH cekme alt tutarini o kadar fazla arttirdilar ki artik oyle gunluk 1$ kazanip hemen cekeyim kartima gelsin diye bir olay kalmadi. Genişletmek için tıkla... Ki zaten günde bir kaç dolar kazanamazsın şu an gibi. Tek kartla bir de.
BerkayZ87 dedi: ETH cekme alt tutarini o kadar fazla arttirdilar ki artik oyle gunluk 1$ kazanip hemen cekeyim kartima gelsin diye bir olay kalmadi. Genişletmek için tıkla... Ki zaten günde bir kaç dolar kazanamazsın şu an gibi. Tek kartla bir de.
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.426 Çözümler 7 25 Temmuz 2023 #8 Hain ETH. Ne guzel kaziyorduk eskiden.