Elektronik 3060 Ti sistem 15.999 TL

@Tarik Enes Kasa kaliteli ve güzel demişsin de neye göre? Konu sahibinin avukatı gibi atlamışsın fakat çok merak ediyorum kasa için niye öyle dediğini.
Hocam yanlış biliyor olabilirim tabii ki ama bildiğim kadarıyla hava akışı 1 veya 2 fan eklenince güzel bir kasa.

Kioxia SSD'de kronik sorun var mı bilmem.
Gainward 3060 Ti daha önce duymadım.
A520M-K giriş seviyesi.
Kasa kötü.
DeepCool PSU C4.

---Bunun haricinde bilgilendirdigin icin sağ ol hocam ---

Kasa kötü mü? NZXT malzeme kalitesi açısından gayet iyi bir kasa, kasada RGB bulunmaması yüzünden mi kötü dedin anlamadım, boş bir yorum olmuş.

KIOXIA SSD'de kronik sorun var mı bilmem.
GAINWARD 3060Ti daha önce duymadım.
A520M-K giriş seviyesi.
Kasa kötü.
DEEPCOOL PSU C4.

---Bunun haricinde bilgilendirdigin icin sagol hocam ---
Kasa kaliteli neresini beğenmediniz?

@Tarik Enes neresine eklerdin mesela? Yorum yapıyorsun fakat yorumların "olabilir, bildiğim kadarı" içermesine rağmen kesinmiş gibi konuşuyorsun.

@KBDALES kasanın kaliteli olmasını açar mısınız? Kullandınız mı? Sacı mı kaliteli? Markası NZXT olunca süper, iyi mi oluyormuş? Ondan mı?

Normalde hazır sistemlerde kasanın ön tarafının görselini koyuyorlar, nedense bu kasanın sadece yan kısmının görseli var.

@Tarik Enes Kasa kaliteli ve güzel demişsin de neye göre? Konu sahibinin avukatı gibi atlamışsın fakat çok merak ediyorum kasa için niye öyle dediğini.

Kasanın hava akışı iyi değil demişsiniz zaten kasanın amacı fanla kullanmak tasarım şık,sade ve malzeme kalitesi yüksek.

Merhabalar @tristessehivernale çok uzun süredir mesh kasa sevmediğim için bir çok defa kullandığım güzel bir kasa. Malzeme kalitesi tam fiyatı kadar, saç kalınlığı fena değil. Kablolaması kolay düzenli. Genel olarak negatif basınç kullanıldığı için bir miktar tozlanma olabilir. Tozlanma genelde camın ön kısmından, üst fan ızgarasının boşta kalan kenarlarından ve alt arka kısımdan kaynaklanıyor. Kasada titreşime bağlı rezonans şimdiye kadar kaşılaşmadım. Fan setup olarak önde 2 üst ve arka 2 120mm rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Öndeki fanların devrini daha düşük tutarsanız ekran kartının daha serin çalıştığını gözlemledim. Üst tarafta 140mm yerine 120mm kullanırsanız işlemci bölgesinde türbülans oluşuyor ancak işlemci ısısında herhangi bir sıkıntıya yol açmıyor. Kule tipi soğutucu kullanıyorsanız bu türbülans hissedilmeyecek dereceye düşüyor. Üstte 140mm fan kullanırsanız bir dezavantajıda çift 8 pin kullanması çok zorlaşıyor anakartta. Genel olarak uzun süreli kullanımlarda ısınma problemi yaşamadım. Ses konusunda performansı iyi. Genel olarak alınabilir bir kasa. Gözlemlerimi paylaşmak istedim.

Ozan Bey değerli vaktinizi ayırıp kasa hakkında tecrübelerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Bu sistem 16.000TL olabilir fakat açıkçası 16.300 bandına 6700XT, B550, FSP ve 5600'lü sistem de mevcut. Kasası mesh ve fan yükseltmesine daha açık. İyi forumlar.

Hocam AMD sevmeyenler için güzel bir alternatif.

Fiyat konusunda sizin bilginiz daha fazla, ben o konuya yorum yapmayayım. Özellikle anakart ve PSU konusunda katılıyorum biraz daha özenli olsalarmış. Fiyatı bir tık pahalı yapsınlar ama şöyle insanların iç rahatlığıyla kullacakları bir sistem versinler yine razı olacak müşteriler. Saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…