Elektronik 3060 Ti sistem 15.999 TL

Öncelikle gürleyip gürleyip sonrasında köşenize çekilmeyin, bir duruşunuz, bir kalıbınız olsun. Buyurun, bu linkten Ryzen 5 5600, B550 anakartı seçerek 16.331 TL'ye tekabul eden kasa alınabilir.

Ayrıca lütfen benimle daha fazla polemiğe girmeyin, teşekkürler.

Daha f/p sistem var, atayım. Anakart B550M DS3H, işlemci 5600 yapılarak bu var.
Bunun güç kaynağı PF650 kalitesinde. Yok yeterli değil dersen de Bu sistemi GT301 yaparak alabilir isteyen.
İki sistem de şu sistemden daha performanslı. Ayrıca VRAM sayesinde daha uzun ömürlü de olacaklar.

Cidden şu an hangi sistem daha F/P onu tartışmıyoruz. NVIDIA tarafında daha iyi bir alternatif yok. Herkes bu kartları oyun için almıyor. Adam belki yayın açacak nereden biliyorsun? Ben sana 3060 Ti 5600 ve 500 serisi anakarta sahip aynı zamanda C4 PSU'ya sahip olmayan bir sistem atmanı söylüyorum. Var mı? Yok. Çünkü 3060 Ti sistem 1 aydır bakıyorum ve bu fiyat gayet iyi. İşlemcisi düşük olan Rampage PSU sistemler bile 15k. Bu fiyat iyi. Yazdığımı okuyun. AMD sistemleri ben de biliyorum.

3060Ti sisteme 1 aydır bakıp da bunun fiyatını gayet iyi mi buldunuz? Şu üsluba, tavırlara bak. Ayrıca "yayın açacak" kısmına gelelim, atılan sistemlerin yayın performansı daha mı düşük olur sizce? FSP güç kaynaklı sistem attık, C4 PSU dendi. Kullanıcı adı da ayrı komedi, engelledim geçtim. Çok bile vakit ayırdım.

Kioxia SSD'de kronik sorun var mı bilmem.
Gainward 3060 Ti daha önce duymadım.
A520M-K giriş seviyesi.
Kasa kötü.
DeepCool PSU C4.

---Bunun haricinde bilgilendirdigin icin sağ ol hocam ---

NZXT en kaliteli kasa markalarındandın, DeepCool PSU orta segment sertifikalı, Gainward dünyada en çok satılan Palit markasının alt markasıdır. Bilmeden konuşmayın bence

Alti bos bilincsiz yorumlar

Ben senin attığın sisteme C4 demedim. Vok birthday gibi düşük işlemcili Rampage PSU'lu sistemler bile 14.500 TL olarak çıktı. İşlemciyi özelleştirsen 16500 oluyor PSU da kötü üstelik ve o kampanyalı fiyattı. Bu sistemde anakartı b 550M DS3H yapsan bile 16800 oluyor.

AMD ekran kartları çok daha ucuz olmasına rağmen bunun ayarındaki 5600 + RX 6700XT + B550 DS3H sistemler 16 bin 800 TL civarında. AMD'nin aynı performansı daha ucuza verdiğini biliyorum. Olay o değil. Herkes AMD tercih etmeyebilir. Ben mesela NVIDIA seviyorum ve tercih ediyorum. Bu durumda AMD ile aynı performansı alacağım sistemler normalde 2 bin TL pahalı olur. Burada gerçekten avantajlı bir fiyat var. Ben sana NVIDIA tarafında bu sistemle eş değer özelliklere sahip bir sistem at diyorum sen bana AMD atıyorsun. Neyse biraz kitap okuyun anlama yetiniz yok ya da haksız olduğunu kabul edemeyen birisin bilmiyorum. Aynı fiyatta aynı performansta AMD ve NVIDIA sistem varken AMD mi tercih edilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek de f/p kralı değil yazana daha f/p sistem bul yazarsan böyle cevap alırsın. Nvidia için bir tık ucuz olabilir ama kasa tam bir facia. Fan bile takılsa sıcaklık yüksek olacaktır. Bunun yerine 800 lira koyup mesh kasalı ve daha kaliteli PSU'lu HERO5A alınabilir. Görseldeki değişimler yapılarak alınabilir.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (11).png
    110,6 KB · Görüntüleme: 50
Alti bos bilincsiz yorumlar.

Geldi AMD kullanıcısı Doldurur musunuz altını? Merak ediyorum bana da bu yorumunuz çok boş geldi çünkü.

Bu sistem de iyi fakat 16800 TL'ye yukarıdaki sistemi B550M DS3H yapıp alabiliyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX ve NVIDIA isteyenler için güzel fiyatta bir kasa. Benim anlamadığım 2 yıl önce de bu tarz 3060'lı sistemler 15-16K arasıydı hala da öyleler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…