- Katılım
- 30 Ekim 2017
- Mesajlar
- 12.026
- Makaleler
- 63
- Çözümler
- 170
Daha f/p sistem var, atayım. Anakart B550M DS3H, işlemci 5600 yapılarak bu var.Nvidia tarafında bu fiyatta başka sistem yok.
Daha iyi bir fiyat biliyorsanız söyleyin hocam. 5600 ayarında bir işlemci ve 3060ti var üstelik diğer parça kalitesi de güzel.
Daha iyisini atın bekliyorum.
Ucuzunu at öyleyse.
Daha F/P sistem var, atayım. Anakart B550M DS3H, işlemci 5600 yapılarak bu var.
Bunun güç kaynağı PF650 kalitesinde. Yok yeterli değil dersen de bu sistemi GT301 yaparak alabilir isteyen.BLADE-6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 xişlemci ve ASUS DUAL RX 6700 XT OC 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
İki sistem de şu sistemden daha performanslı. Ayrıca VRAM sayesinde daha uzun ömürlü de olacaklar.MESUT CEVIK-MC6 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MESUT CEVIK-MC6 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Kioxia SSD'de kronik sorun var mı bilmem.
Gainward 3060 Ti daha önce duymadım.
A520M-K giriş seviyesi.
Kasa kötü.
DeepCool PSU C4.
---Bunun haricinde bilgilendirdigin icin sağ ol hocam---
Alti bos bilincsiz yorumlarCidden şu an hangi sistem daha F/P onu tartışmıyoruz. NVIDIA tarafında daha iyi bir alternatif yok. Herkes bu kartları oyun için almıyor. Adam belki yayın açacak nereden biliyorsun? Ben sana 3060 Ti 5600 ve 500 serisi anakarta sahip aynı zamanda C4 PSU'ya sahip olmayan bir sistem atmanı söylüyorum. Var mı? Yok. Çünkü 3060 Ti sistem 1 aydır bakıyorum ve bu fiyat gayet iyi. İşlemcisi düşük olan Rampage PSU sistemler bile 15k. Bu fiyat iyi. Yazdığımı okuyun. AMD sistemleri ben de biliyorum.
3060 Ti sisteme 1 aydır bakıp da bunun fiyatını gayet iyi mi buldunuz? Şu üsluba, tavırlara bak. Ayrıca "yayın açacak" kısmına gelelim, atılan sistemlerin yayın performansı daha mı düşük olur sizce?FSP güç kaynaklı sistem attık, C4 PSU dendi. Kullanıcı adı da ayrı komedi, engelledim geçtim. Çok bile vakit ayırdım.
Alti bos bilincsiz yorumlar.
Pek de F/P kralı değil yazana daha F/P sistem bul yazarsan böyle cevap alırsın. NVIDIA için bir tık ucuz olabilir ama kasa tam bir facia. Fan bile takılsa sıcaklık yüksek olacaktır. Bunun yerine 800 lira koyup mesh kasalı ve daha kaliteli PSU'lu Hero5A alınabilir. Görseldeki değişimler yapılarak alınabilir.
Hero 5A - Game Garaj
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com