Elektronik 3060 Ti sistem 15.999 TL

Geldi AMD kullanıcısı :d doldurur musunuz altını? Merak ediyorum bana da bu yorumunuz çok boş geldi çünkü.

Bu sistem de iyi fakat 16800 TL'ye yukarıdaki sistemi b 550M DS3H yapıp alabiliyorsun.

Piyasadan bir haber arkadas, ben 1 ay oncesine kadar NVIDIA kullanıcısıydim, benim icin fark etmiyor hangisi indirimdeyse ona ziplarim, senin gibi fanboy değilim.

Fiyat performans olduğu yok, kullanılan kart GDDR6. Onu geçtim R5 5600'ü ancak hava kompresörüyle soğutursunuz o kasada. Zamanında kullandığım için biliyorum. Geliştirme yapmak istesen B550M harici mantıklı bir seçenek yok en ucuz hava akışlı kasa 1900 lira onuda ekleyince 18.700 lira ediyor ki değmez.

Sadece oyun oynayacaksanız bu sistem: BLADE-6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR R5 5600 ve B550M-K geliştirmesi yaparak alınabilir.

nVidia isterseniz: CARNAGE-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 MPK / MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 2X 8GD6X OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bütçe el verirse B550M PRO-VDH yapılarak alınabilir.

Alternatif nVidia: Hero 5A - Game Garaj iNNO3D 3060 Ti, Kingston fury beast RGB 16 GB 3600mhz CL18, Kioxia 500 GB özelleştirmeleriyle de alınabilir.

Konuda ki malum arkadaşın önerilerini dinlemeyin kendisi ölse de o sistemi önerecek çünkü. Paranızı bilinçli kullanın.

Hazır sistem almayın satılmayan malları birleştirip birleştirip milleti kampanya diye yiyorlar harbi tam rezillik abi bir YouTube videosu bile bilmeyene sistem kurmayı öğretir gidin indirimde tertemiz kaliteli içinize sinen parçayı alın her zaman en iyisidir.

Eline sağlık, arkadaş kusura bakmayin hata ettim diyemiyor herkese bos bos kendini savunuyor.

Bu sistem için 550w yeterli mi?

Allah aşkına o anakart o RAM bellek nedir gözünü seveyim

5600 alev alıyor diyenler gelsin benim kasada görsün dandik Rampage kasada 60 derecede kullanıyorum Max.

Kuş kadar VRAM olduğu için yine de AMD tercih ederdim.
termal macun mu attın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…