Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi Sosyal'ler dilerim herkese, 3 yılın sonunda benim laptop yavaş yavaş emekliye ayrılmaya başladı bunun için kendime masaüstü kuracağım hazır üniversite bitti artık evime döndüğüme göre masaüstü kurmak istedim.
Sinerji-İtopya-gaminggentr-moleculepc-GameGaraj-teknobiotik sitelerinin hepsini gezdim hem fiyat olarak hem de sistem olarak olarak şöyle bir sistem buldum hem fiyat hem de özellik olarak benim bulduğum en iyisi. Sizlerinde bir önerisi varmadır?
Deluxe 5A-RX6600XT/6700XT Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Deluxe 5T12-RX6600XT/6700XT oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
Deluxe 5A-RX6600XT/6700XT Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Deluxe 5T12-RX6600XT/6700XT oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
@sfkulusoy 'un dediği gibi İtopya'da güzel indirimler oluyor. Bayram indirimlerinde kaçırılmayacak fırsatlar olabilir. İstersen riske atıp biraz bekle derim.
@sfkulusoy 'un dediği gibi İtopya'da güzel indirimler oluyor. Bayram indirimlerinde kaçırılmayacak fırsatlar olabilir. İstersen riske atıp biraz bekle derim.
Hocam ütopya indirimleri güzel olabiliyor geldi zaten aklıma ama adamların indirimli videoları vs yaklaşık 3dk içinde tükeniyor ben nasıl alayım o ara ?
Not: önceki dönem denendi 2 kere alınamadı