3060 Ti sistem 17.499TL'ye alınır mı?

Mağaradam

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi Sosyal'ler dilerim herkese, 3 yılın sonunda benim laptop yavaş yavaş emekliye ayrılmaya başladı bunun için kendime masaüstü kuracağım hazır üniversite bitti artık evime döndüğüme göre masaüstü kurmak istedim.
Sinerji-İtopya-gaminggentr-moleculepc-GameGaraj-teknobiotik sitelerinin hepsini gezdim hem fiyat olarak hem de sistem olarak olarak şöyle bir sistem buldum hem fiyat hem de özellik olarak benim bulduğum en iyisi. Sizlerinde bir önerisi varmadır?

Sistem özellikleri:
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500 4.2 GHz AM4 MPK 6/12 Çekirdek
Anakart
Msi B450M-A Pro Max DDR4 AM4
Bellek
Kingston Fury Beast 16GB (8×2) 3200 MHz DDR4 CL16
Ekran kartı.
Gainward GeForce RTX 3060Ti Ghost 8GB GDDR6
Depolama
Kingston A2000 500GB NVMe M.2
Kasa
Cooler Master MasterBox K501L
Güç Kaynağı.
Cooler Master Elite v4 600W 80+
Soğutucu
AMD Wraith Prism RGB AM4

Ürün linki: Kripton GW - MoleculePC

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Onun yerine bunlara bakardım hocam. Veya acelen yoksa biraz bekle İtopya bayram indirimlerinde belki iyi bir şey denk gelir şansa.

Yanlış görseli yüklemişim doğrusunu bu görsel arkadaşlar
Hocam AMD ekran kartı ile ilgilenmiyorum, Gamegarajdaki 4060ti sistemi gördüm lakin aynı fiyat bandına attığım sistemin işlemcisi daha iyi değil mi ?

@sfkulusoy 'un dediği gibi İtopya'da güzel indirimler oluyor. Bayram indirimlerinde kaçırılmayacak fırsatlar olabilir. İstersen riske atıp biraz bekle derim.

@sfkulusoy 'un dediği gibi İtopya'da güzel indirimler oluyor. Bayram indirimlerinde kaçırılmayacak fırsatlar olabilir. İstersen riske atıp biraz bekle derim.
Hocam ütopya indirimleri güzel olabiliyor geldi zaten aklıma ama adamların indirimli videoları vs yaklaşık 3dk içinde tükeniyor ben nasıl alayım o ara ?
Not: önceki dönem denendi 2 kere alınamadı

Bence bekle reis şansa denk gelebilir. Geçen gün 3070 Ti sistem vardı 20bine misal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…