3060 Ti sistem alınır mı?

Yok değil. 3060 Ti de 4060'dan iyi değil. Saf güç iyi olsun da DLSS 3 diye bir şey var. Yeni oyunlarda da bu seçenek var yani.

Düzenleme: Fiyata monitör de dahilmiş. Fark etmez DDR5 platformundan RTX 4060 (Ti denk gelirse tadından yenmez) tercih etmek daha isabetli olur.

Hocam iyi hoş da gidip başka siteden alıp 12 ay taksit yapınca 40k mı ödeyeyim değeri 25k olan kasaya ben onların para babası mıyım bu attığım sistemde faizsiz 12 ay taksit var ve mağaza yakınlarımda bende isterim DDR5 RTX 4060 Ti sistem almayı aynı paraya ama 12 ay taksit yapınca fiyat Allah katına çıkıyor.

Hocam iyi hoş da gidip başka siteden alıp 12 ay taksit yapınca 40k mı ödeyeyim değeri 25k olan kasaya ben onların para babası mıyım bu attığım sistemde faizsiz 12 ay taksit var ve mağaza yakınlarımda bende isterim DDR5 RTX 4060 Ti sistem almayı aynı paraya ama 12 ay taksit yapınca fiyat Allah katına çıkıyor.
Sen fikrimizi mi soruyorsun, yoksa seni onaylamamızı mı istiyorsun? Söyle ona göre yardımcı olalım.

O zaman yapacak bir şey yok. Sistem zaten kötü değil. Fiyat kötü sadece.

RRaenee V2 | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | Gigabyte RTX 4060 Ti 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com 12 ay taksit ile 30K civarına çıkıyor. 5K parayla da monitör alırsın olur biter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı