3060 Ti sistem kaça gider?

Yer
Tatvan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Air M2 13"
Meslek
Basın Danışmanı
Sistemim aşağıdadır. Her şeyin faturası falan kargo kağıdına kadar duruyor zaten aralıkta aldım temiz kullandım.
EKRAN KARTI : Asus Dual RTX 3060 Tİ
İŞLEMCİ : İ5 10400 F 6 Çekirdek
RAM : 2x8 3200 Mhz DDR4 Viper Gaming
PSU : 600W GOLD
KASA : MSİ Mag Forge 100R
ANAKART : MSİ H410M-A Pro
SSD : Kingston M8250G SA2000 M2.0 SSD
HDD : 3 TB

İfadeler: T21
Aralık derken LHR değildir o kart. Hiç yoksa 10.000 TL'si var kartın tek başına. Sistem halinde satma minerlar havada kaparlar kartı eğer tek koyarsan. Kalan parçalar da 3-4 bin TL eder.
Sacede kartı kaç liraya satayım? karttan sonra sistemi de satacaksam onu kaça satayım? umarım 16gb macair parası çıkar.

Sacede kartı kaç liraya satayım? Karttan sonra sistemi de satacaksam onu kaça satayım? Umarım 16 GB macair parası çıkar.

14-15k etmeyebilir açıkçası.
Ortama 14-15k ya sıfır 3060 Ti sistemler satılıyor zaten. Bundan 2K düşerek fiyat verilebilir anca.

Sanırım kartı ayrı satmak daha mantıklı. Ben LHR 3060 Ti sistemi sıfır olarak 12K ya aldım geçen ay.

NON LHR bir kartı tavsiyem tek satıp diğer parçaları da yavaş yavaş elden çıkarman tavsiyem. NON LHR bir kartın ederi var madenciler vızır vızır arıyor.

NON LHR bir kartı tavsiyem tek satıp diğer parçaları da yavaş yavaş elden çıkarman tavsiyem. NON LHR bir kartın ederi var madenciler vızır vızır arıyor.
LHR ve NON LHR ne demek bilmiyorum da eğer tek satacaksam kartı kaça satışa koyayım sence?

LHR, yani 'Lite Hash Rate' ekran kartının kazma performansı azaltılmış demek. NON LHR'de tam zıttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…