P pasifagresif Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 192 24 Eylül 2021 #11 kart LHR değilse 12k'dan ilana koyabilirsin.
Egit DİKMEN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.165 Çözümler 1 Yer Tatvan Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 13" Cinsiyet Erkek Meslek Basın Danışmanı 24 Eylül 2021 #12 pasifagresif dedi: kart LHR değilse 12k'dan ilana koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok hiç mining gibi şeyler yapmadım NON LHR. Sadece kart mı 12k?
pasifagresif dedi: kart LHR değilse 12k'dan ilana koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok hiç mining gibi şeyler yapmadım NON LHR. Sadece kart mı 12k?
Dytonius Hectopat Katılım 18 Eylül 2017 Mesajlar 456 24 Eylül 2021 #13 Egit DİKMEN dedi: Yok hiç mining gibi şeyler yapmadım NON LHR. Sadece kart mı 12k? Genişletmek için tıkla... Evet. Çünkü NON LHR kart üretimi fazla yok. Belki de tamamen kalkmış olabilir bilgim yok.
Egit DİKMEN dedi: Yok hiç mining gibi şeyler yapmadım NON LHR. Sadece kart mı 12k? Genişletmek için tıkla... Evet. Çünkü NON LHR kart üretimi fazla yok. Belki de tamamen kalkmış olabilir bilgim yok.
Egit DİKMEN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.165 Çözümler 1 Yer Tatvan Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 13" Cinsiyet Erkek Meslek Basın Danışmanı 24 Eylül 2021 #14 Dytonius dedi: Evet. Çünkü NON LHR kart üretimi fazla yok. Belki de tamamen kalkmış olabilir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Ben de tam komple sistemi 12K ya koyuyordum ilana. İyi oldu söylediğin sağol. Şimdi 11.800'e sadece kartı ilana koyacağım.
Dytonius dedi: Evet. Çünkü NON LHR kart üretimi fazla yok. Belki de tamamen kalkmış olabilir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Ben de tam komple sistemi 12K ya koyuyordum ilana. İyi oldu söylediğin sağol. Şimdi 11.800'e sadece kartı ilana koyacağım.
Dytonius Hectopat Katılım 18 Eylül 2017 Mesajlar 456 24 Eylül 2021 #15 Egit DİKMEN dedi: Ben de tam komple sistemi 12K ya koyuyordum ilana. İyi oldu söylediğin sağol. Şimdi 11.800'e sadece kartı ilana koyacağım. Eki Görüntüle 1172366 Genişletmek için tıkla... İyi şatışlar hocam umarım sorunsuz bir satış süreci yaşarsın.
Egit DİKMEN dedi: Ben de tam komple sistemi 12K ya koyuyordum ilana. İyi oldu söylediğin sağol. Şimdi 11.800'e sadece kartı ilana koyacağım. Eki Görüntüle 1172366 Genişletmek için tıkla... İyi şatışlar hocam umarım sorunsuz bir satış süreci yaşarsın.
Egit DİKMEN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.165 Çözümler 1 Yer Tatvan Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 13" Cinsiyet Erkek Meslek Basın Danışmanı 24 Eylül 2021 #16 Dytonius dedi: İyi şatışlar hocam umarım sorunsuz bir satış aşaması yaşarsın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam yardımların için sağol.
Dytonius dedi: İyi şatışlar hocam umarım sorunsuz bir satış aşaması yaşarsın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam yardımların için sağol.