3060 Ti sistem nasıldır?

O zaman arkadaşlar mümkünse bana 20 bin liraya sistem toplayabilir misiniz?

Yanlış bilgi vermene gerek yok. Eğer bilmiyorsan gidip araştırıp öyle yazmalısın.
Burda eli klavye tutan yazıyor zaten burdaki sistem önerilerini alanlar gerçekten hüzünle yaşar. Bu siteden sistem tavsiyesi almayacaksin. Siteyi takip edip sistem parçalarını öğrenip kendin yapacaksın. Adam 5k monitör dahil sistem diyor gidip 3070 topluyor altına 1
Yanlış bilgi vermene gerek yok. Eğer bilmiyorsan gidip araştırıp öyle yazmalısın.
Burda eli klavye tutan yazıyor zaten burdaki sistem önerilerini alanlar gerçekten hüzünle yaşar. Bu siteden sistem tavsiyesi almayacaksin. Siteyi takip edip sistem parçalarını öğrenip kendin yapacaksın. Adam 15k monitör dahil sistem diyor gidip 3070 topluyor altına 1080p monitör öneriyor

@Brance Şimdi buraya emek veren hocalarımıza saygısızlık olmasın ama dediğiniz gibi saçma sapan mesajlar yazan troll arkadaşların sayısı da çok fazla.
2 3 tanesi bilgili ve gerçekten yardım amaçlı diğerleri öyle değil sırf bütçeye sığsın diye dandik malzeme sıkıştırma icindeler ne olursa olsun sistem önerisini alma sitede dolan parçaları 1 hafta içinde kavrarsın. Adamlar 10 binlik sisteme de aynı kasayı öneriyorlar 25 binlik sisteme de yani cidden dikkat etmek lazım bunları neden yazıyorum abi bir kere sistem alıyoruz bari sağlam kaliteli olsun ve uyumlu

1080P monitör öneren kim?
İşlemci besler mi ki o ekran kartını?

Besler.

Ne olmasını beliyorsun 5 bin TL kasaya yatırıp ekran kartından mı kısılsın? Eğer memnun kalınmış uygun bir ürün varsa şahsen ben onu öneririm.

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese yorumları için teşekkür ederim, sanırım istediğim şeyi aldım önemsiz sistem önerisi konusu altında tartışmanın mânası yok birbirimizi kırmayalım. İyi çalışmalar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…