Bilgisayar oyunları ile yeni tanısdım desem kafidir hicbir bilgim yok o yüzden böyle bir soru sordum teşekkürlerTroll konu gibi ama neyse. Yeterli hocam yeni nesil tüm oyunları açabilirsiniz. İnternet uploadınız da yüksek ise gayet güzel olur.
Gayet yeterli bir sistem, internetiniz nasıl?Ekran kartı olarak 3060 Ti islemci olarak AMD Ryzen 7 3700X almayı düsünüyorum. 1TB M.2 SSD ile Twitch'de yayın acmam için yeterli olacak mıdır?
Stokda derken 2 3 ay sonra mı alayımFazlasıyla yeterli olur. Stokları beklemeni öneririm.
Bilgisayar oyunları ile yeni tanısdım desem kafidir hiçbir bilgim yok o yüzden böyle bir soru sordum teşekkürler.
Kusura bakmayın. Bilgisayar toplayıp böyle soru sorunca garip geldi bana.Bilgisayar oyunları ile yeni tanısdım desem kafidir hicbir bilgim yok o yüzden böyle bir soru sordum teşekkürler
Altyapi 35 mbps destekliyorGayet yeterli bir sistem, internetiniz nasıl?
Altyapi 35 Mbps destekliyor.
Universitedeki 100 Mbps uygun mudur?
İnternete hız testi yazıp sonra bir siteden hız testi yapın, devamında downloand hızınız belli olduktan sonra aşağıdaki küçük oka tıklayarak upload hızınızı da ölçün ve bizimle paylaşın.Altyapi 35 mbps destekliyor
Universitedeki 100 mbps uygunmudur
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.