Çözüldü 3060 Ti sistemde FPS düşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nispec

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, 1.5 ay önce bir sistem topladım ve çoğu oyunda FPS düşmesi yaşıyorum. Önceden GTX 970 sistemim vardı ve onda da FPS düşmesi yaşıyordum. GTX 970 sistemdeki PSU'yu, SSD'i ve sıvı soğutmayı kullanıyorum. Sorunun PSU'dan kaynaklandığı düşünüyorum. Oyunları 2K oynasam bile küçük takılmalar oluyor, FPS 60 sabitlesem bile 58'e düşüp takılmalar oluyor. Ekran kartında coil whine var, FPS düşünce coil whine sesi gidip geliyor. Desteğiniz için teşekkürler.

İşlemci: i7 10700K
Anakart: ASUS Prime Z490-A
Ekran Kartı: Gigabyte RTX 3060 Ti Aorus
RAM: Corsair 32 GB 3600MHz 2x16
Sıvı Soğutma: Thermaltake WATER 3.0
PSU: Thermaltake Smart 750W Bronze
SSD: Samsung 500GB, Corsair LE240GB
M.2: Samsung 970 EVO 500GB.

Ekran kartı düşük güç tüketim modunda mı? Eğer öyle ise maksimum performansa al.

Ekran kartı sürücün güncel mi? Değil ise DDU ile sürücünü kaldırıp güncel sürücüyü kur.

Ekran kartı düşük güç tüketim modunda mı? Eğer öyle ise maksimum performansa al.

Ekran kartı sürücün güncel mi? Değil ise DDU ile sürücünü kaldırıp güncel sürücüyü kur.

DDU ile bir kaç defa silip tekrar kurdum sürücüleri düzelmedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı