3060 Ti sisteme bağlı 3 adet 2K monitörün görüntüleri arada gidiyor

ouzsrcm

Decapat
Daha fazla  
Ya gençler bir şey soracağım. Bende üç tane 2K monitor bağlı bir de 8 GB 3060 Ti kullanıyorum. 2'si DP ile biri de HDMI ile bağlı. Monitörleri 2K modunda 144Hz'de kullanıyorum ve bazen ekranlardan biri kapanıp açılıyor diğerinde de küçük yırtılmalar oluyor. Bu neden olabilir?

Bu arada sistemim i7 13700F, 64GB Ram ve 990pro var.

Eskiden oluyomuydu? Ekran kartının gücü yetmiyor olabilir 3060ti 2k oyunculuk kartı değil sonuçta.

kablolarla olabilir mi? 2. ve 3. monitörleri sonradan bağladım. peki bu kart yerine ne önerirsiniz?

Hocam monitörleri tek tek taktığınız da böyle bir sorun olmuyor ise muhtemelen sorun GPU tarafında. Ayrıca PSU`nun yettiğini düşünüyorum monitörleri 144Hz değil de daha düşük hızlarda kullanınca yine oluyor mu?

daha düşük hz'lerde olmuyor.

Kablolardan olabilir. Bu tabi ki ekran kartının yeterli olduğu anlamına gelmiyor 2K çözünürlük o karta uygun değil. İlk olarak kabloları kontrol etmenizi öneririm. Eğer kablolar yeni ve kaliteliyse o zaman sorun ekran kartındadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…