Bütçemin yeten modelleri yazdım sayın hocam. Yine de isterseniz 590-775 TL bandında olmasını yeğlerim.Sanırım Vatan'dan alma zorunluluğunuz var. Belirli bir bütçe belirtir misiniz?
İlginiz olmasa bile deneyiminizi paylaştığınız için sağ olsun sayın hocam. Uygun fiyatta sistemi besleyebilecek sessiz bir model arıyorum zaten.Benim PSU'lara pek ilgim yok açıkçası. Daha çok soğutma ve teknik destek.
Gigamax kullanıyorum, sessiz çalıştığını söyleyebilirim. Bu fiyat bandında Pylon tercih etmek daha mantıklı olur gibi geliyor bana ama.
Önericeğinizden adım kadar eminim. Ama malum durumu dün sizinle konuşmuştuk hocam.Vatan'dan daha iyi alterrnatif PSU'lar önerebilirim.
ASUS GeForce DUAL RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS GeForce DUAL RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com AMD Ryzen™5 5600X fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, AMD Ryzen™5 5600X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen™5 5600X fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, AMD Ryzen™5 5600X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Crucial 8GB Ballistix Siyah DDR4 3600MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da X2MSI MAG B550M BAZOOKA Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG B550M BAZOOKA Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI MAG FORGE 100R TEMPERED GLASS 2x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE 100R TEMPERED GLASS 2x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Samsung 500GB 870 EVO SATA 3.0 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 500GB 870 EVO SATA 3.0 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung 500GB 870 EVO SATA 3.0 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 500GB 870 EVO SATA 3.0 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
15746 TL
4900 TL'lik kartı, 8800 TL'ye önerince içim bir cız etti ama yapacak bir şey yok.
Benim böyle bir endişem var ve yüzde doksan yanlış bildiğimden sıkıntıya sokuyorum. Nvidia'nın sitesinde 3060Ti için minimum 600W öneriliyor. Arkadaşlarımla konuştuğum da ise onlar nolur nolmaz önlem amaçlı 750W almamı söylediler. Doğru mu yapıyorum ya da yanlış mı yapıyorum billmiyorum.Bütçeyi aşabilirseniz A sınıf bir PSU olan MSI A650GF var:
MSI MPG A650GF 650W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MPG A650GF 650W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sizin attıklarınız içinde TT markalı PSU'yu direkt eliyorum. Üst seri hariç birçok CW sorunu yaşayan kullanıcı var. Gigamax ile MWE arasında ise MWE Gold öneririm.
Daralmadan ziyade parçaları ayrı ayrı araştırarak neyin iyi neyin kötü olduğunu hesaplıyordum. Ve tekrardan zahmetinize minnetarım hocam. Siz söylediğim TT model hakkında neden önermiyorsunuz acaba?Geçenlerde sizin için topladığım sisteme GF1 sığmıştı. Bütçenizde bir daralma mı oldu?
GF1 harici PSU'larında, ciddi bir cızırtı sorunu var. Bizzat kullandım ve kesinlikle önermiyorum.Daralmadan ziyade parçaları ayrı ayrı araştırarak neyin iyi neyin kötü olduğunu hesaplıyordum. Ve tekrardan zahmetinize minnetarım hocam. Siz söylediğim TT model hakkında neden önermiyorsunuz acaba?
Yani 10-15 yıldan beri PC değiştirmediğimden dolayı niyetim geleceğe dönüklükte olsa ekran kartı gibi birşeyi değiştireceğimi sanmıyorum. Ama haklısınız tabiki de.750W kaliteli bir PSU, 3080 bile besler. İleriye dönüklük açısında daha güçlü bir PSU almanızda fayda var tabii ki. 3060 Ti için ise kaliteli bir 550W PSU bile yeter. Zaten size topladığım sistemde de 750W kaliteli bir PSU var.
Peki sayın hocam 750W önerdiğiniz PSU'yu listeme ekliyorum o halde. Ve 650W'da peki ikisinin arasında TT vs MSİ dersek hangisi daha ağır basar? (Bi dün topladığınız sistemdeki TT750W model PSU ve bugün önerdiğiniz MSİ650W modelli PSU) @WaIter WhiteGF1 harici PSU'larında, ciddi bir cızırtı sorunu var. Bizzat kullandım ve kesinlikle önermiyorum.
İkisi arasından Thermaltake GF1 derim. MSI kağıt üzerinde iyi bir PSU fakat TT GF1 kadar incelemesi yok.Yani 10-15 yıldan beri PC değiştirmediğimden dolayı niyetim geleceğe dönüklükte olsa ekran kartı gibi birşeyi değiştireceğimi sanmıyorum. Ama haklısınız tabiki de.
Peki sayın hocam 750W önerdiğiniz PSU'yu listeme ekliyorum o halde. Ve 650W'da peki ikisinin arasında TT vs MSİ dersek hangisi daha ağır basar? (Bi dün topladığınız sistemdeki TT750W model PSU ve bugün önerdiğiniz MSİ650W modelli PSU) @WaIter White
Size karşı saygım ve minnetim sonsuzdur sayın hocam. Bilgiyi paylaşan, yardım edebilen insan başımın üstündedir.İkisi arasından Thermaltake GF1 derim.
Çok teşekkürler. Umarım sisteminizi kazasız ve belasız bir şekilde kullanırsınız. İyi günler dilerim.Size karşı saygım ve minnetim sonsuzdur sayın hocam. Bilgiyi paylaşan, yardım edebilen insan başımın üstündedir.