3060 Ti ve 3070 hazır sistemler beklenmeli mi?

Ahmet kenger

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben RTX 3060 Ti ya da RTX 3070 Ti ekran kartı bir sistem almak istiyorum ama çeşitlilik çok az. 2-3 adet GameGaraj'da var en uygun bir adet de İtopya'da var sistem çeşitliligi arıyorum. Daha farklı işlemciler anakartlar vs... Bunların hazır sistem olarak çıkması ne kadar sürer? Sizce yoksa bu çeşitlerden mi almalıyım 1-2 ay bekleyebilirim, yeni sistemler çıkarırlar mı acaba?

Arkadaşlar, ben RTX 3060 Ti ya da RTX 3070 Ti ekran kartı bir sistem almak istiyorum ama çeşitlilik çok az. 2-3 adet GameGaraj'da var en uygun bir adet de İtopya'da var sistem çeşitliligi arıyorum. Daha farklı işlemciler anakartlar vs... Bunların hazır sistem olarak çıkması ne kadar sürer? Sizce yoksa bu çeşitlerden mi almalıyım 1-2 ay bekleyebilirim, yeni sistemler çıkarırlar mı acaba?

Bekliyebiliyorsaniz bekleyin giriş seviyesi ekran kartları ve 11. nesil Intel işlemciler çıkacak belki fikriniz değişir, önümüzde daha Ces 2021 var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı