3060 Ti ve Ryzen 3600X için Gigabyte B450M S2H anakart alınır mı?

farkindalik

Femtopat
Daha fazla  
Anakarta para vermek istemiyorum.

Overclock yapmayacağım.

Artıları, eksileri ne olabilir B550'ya da X570 kullanımı ile kıyasla.

Yada ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim, bir tane PCI3.0 M.2 SSD NVMe kullanıyorum.

Gigabyte B450M S2H herhangi bir olumsuz sıkıntılı durumu var mıdır?

Teşekkürler, saygılar.

Son düzenleme:
B550 güncellik, soğutucuları ve overclock'tan daha iyi performans elde edebilmek için daha iyi olur.

Bütçe yoksa B450M-S2H'de iş görür ama.

Belirttiğiniz B550 anakartın çipseti dışında pek bir artısı yok. Öyle bir modele o kadar para vereceğime daha iyi bir B450 alırdım ben.

Elinizde hazırda varsa B450m S2H kullanabilirsiniz. Bir problem yaratacağını sanmıyorum.

Ben kullanıyorum 3600X ile B450M VRM'ler ısınmıyor normal ısı da ekran kartını ben de 3060 Ti düşünüyorum.

Anakart için mümkünse PCI 4.0 bir anakart seçin mümkünse. Ya da varsa bütçeniz B550 seçin.

Ben kullanıyorum 3600X ile B450M VRM'ler ısınmıyor normal ısı da ekran kartını ben de 3060 Ti düşünüyorum.
3060ti takınca da bi sorun olmayacak mı acaba öneml bi deneyim olacaktır. Yakın zamanda alırsanız bi kaç deneme sonrası izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim.

3060 Ti takınca da bir sorun olmayacak mı acaba öneml bir deneyim olacaktır. Yakın zamanda alırsanız birkaç deneme sonrası izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim.

3090'da taksan çalışır ama durumlar çok farklı anakart ile alakası yok onun sadece PCI 4.0 olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…