ExodiusS Megapat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 567 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #1 Bütçe maksimum 23K ve Intel olmak şartı ile 'İtopya' sitesi hariç sistem önerilerine açığım. Ben toplamaya çalıştım ama çoğu yerde parça veya stock sorunu vardı. Örneğin: 'İncehesap' Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2022
Bütçe maksimum 23K ve Intel olmak şartı ile 'İtopya' sitesi hariç sistem önerilerine açığım. Ben toplamaya çalıştım ama çoğu yerde parça veya stock sorunu vardı. Örneğin: 'İncehesap'
SameTpz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 4 30 Kasım 2022 #2 'qp odin oyun bilgisayari' için arama sonuçları www.qp.com.tr 'qp warrior oyun bilgisayari' için arama sonuçları www.qp.com.tr
'qp odin oyun bilgisayari' için arama sonuçları www.qp.com.tr 'qp warrior oyun bilgisayari' için arama sonuçları www.qp.com.tr
ExodiusS Megapat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 567 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #3 SameTpz dedi: 'qp odin oyun bilgisayari' için arama sonuçları www.qp.com.tr 'qp warrior oyun bilgisayari' için arama sonuçları www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı yok+kasa ve ssd'den fiyat kısılarak toplanmış sistem yinede öneri teşşekürler.
SameTpz dedi: 'qp odin oyun bilgisayari' için arama sonuçları www.qp.com.tr 'qp warrior oyun bilgisayari' için arama sonuçları www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı yok+kasa ve ssd'den fiyat kısılarak toplanmış sistem yinede öneri teşşekürler.
SameTpz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 4 30 Kasım 2022 #4 ExodiusS dedi: Güç kaynağı yok+kasa ve ssd'den fiyat kısılarak toplanmış sistem yinede öneri teşşekürler. Genişletmek için tıkla... Corsair Spec Delta RGB Mid Tower Bilgisayar Kasası - CorsairCV650 80+ 650W Güç Kaynağı Sistem Nasıl yok hocam? özelleştire tıkladıgınızda gözüküyor parçalar, bu fiyata 3070 sistem bulunmaz.
ExodiusS dedi: Güç kaynağı yok+kasa ve ssd'den fiyat kısılarak toplanmış sistem yinede öneri teşşekürler. Genişletmek için tıkla... Corsair Spec Delta RGB Mid Tower Bilgisayar Kasası - CorsairCV650 80+ 650W Güç Kaynağı Sistem Nasıl yok hocam? özelleştire tıkladıgınızda gözüküyor parçalar, bu fiyata 3070 sistem bulunmaz.
monifoniks Hectopat Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 48 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2022 #5 SameTpz dedi: Corsair Spec Delta RGB Mid Tower Bilgisayar Kasası - CorsairCV650 80+ 650W Güç Kaynağı Sistem Nasıl yok hocam? özelleştire tıkladıgınızda gözüküyor parçalar, bu fiyata 3070 sistem bulunmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden neden bu kadar ucuz ve güvenilir midir sizce?
SameTpz dedi: Corsair Spec Delta RGB Mid Tower Bilgisayar Kasası - CorsairCV650 80+ 650W Güç Kaynağı Sistem Nasıl yok hocam? özelleştire tıkladıgınızda gözüküyor parçalar, bu fiyata 3070 sistem bulunmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden neden bu kadar ucuz ve güvenilir midir sizce?
SameTpz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 4 30 Kasım 2022 #6 monifoniks dedi: Hocam cidden neden bu kadar ucuz ve güvenilir midir sizce? Genişletmek için tıkla... QP'nin güvenilir olduğunu duymuştum ama garanti veremem biraz daha araştırılması gerekir.
monifoniks dedi: Hocam cidden neden bu kadar ucuz ve güvenilir midir sizce? Genişletmek için tıkla... QP'nin güvenilir olduğunu duymuştum ama garanti veremem biraz daha araştırılması gerekir.