ELRAENN-GG oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
Bu sistem alınır mı? Bütçem maksimum 25000 TL. 3060 Ti olan daha uygun fiyatlı diğer önerilerinize de açığım. Bir de hazır sistemler neden bu kadar ucuz ?3070 Ti 16000-17000 TL civarında 2. el veya garantiden dönen parçaları mı kullanıyorlar? Şimdiden teşekkürler.
ELRAENN-GG oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
Bu sistem alınır mı? Bütçem maksimum 25000 TL. 3060 Ti olan daha uygun fiyatlı diğer önerilerinize de açığım. Bir de hazır sistemler neden bu kadar ucuz? 3070 Ti 16000-17000 TL civarında 2. el veya garantiden dönen parçaları mı kullanıyorlar? Şimdiden teşekkürler.
Gaming monitör kıyaslama, Oyun bilgisayarı kıyaslama ya da Hazır Sistem kıyaslaması yapmak için çok detaylı ürün özellikleri sitemizde bulunmaktadır. Bu ürün bilgileri üretici ve distribütörlerden…
www.gaming.gen.tr
Bu 3 sistemi bulabildim. Ryzen 5600 3070 ti fiyatından dolayı daha cazip geldi. Bu 3 sistemden fiyat performans olarak hangisini tercih etmeliyim. Başka atacağınız sistemlere de açığım.
Gaming monitör kıyaslama, Oyun bilgisayarı kıyaslama ya da Hazır Sistem kıyaslaması yapmak için çok detaylı ürün özellikleri sitemizde bulunmaktadır. Bu ürün bilgileri üretici ve distribütörlerden…
www.gaming.gen.tr
Bu 3 sistemi bulabildim. Ryzen 5600 3070 ti fiyatından dolayı daha cazip geldi. Bu 3 sistemden fiyat performans olarak hangisini tercih etmeliyim. Başka atacağınız sistemlere de açığım.
MANTIS-3080 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS TUF RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr