3060 Ti vs 3060

Bütçe
9999

Galax RTX3060 Ti (1-Click OC) LHR 8GB 256Bit GDDR6 RTX 3060Tİ Ekran Kartı (36ISL6MD1VQW) : Amazon.com.tr buradan al satıcı yine Teknobiyotik fakat Amazon %100 iade alıyor.

Fark etmedim doğru diyorsunuz.
Siz bilirsiniz ben olsam Teknobiyotik'ten alırdım daha önce termal macun almıştım sıkıntısız gelmişti.

Olay şu, belki sorun çıkar çıktığı zaman adamlar gelip küstah bir şekilde cevaplarsa yani ne bileyim verdiğim paraya yazık olur diye düşünüyorum.

Olay şu, belki sorun çıkar çıktığı zaman adamlar gelip küstah bir şekilde cevaplarsa yani ne bileyim verdiğim paraya yazık olur diye düşünüyorum.

Bende bir yorumlara bakayım dedim açıkçası çoğu sorunu çözmüşler ve hiçbir yer öyle bir şey yapamaz tüketicihaklarına başvurursunuz en en kötü ihtimalle.

Bende bir yorumlara bakayım dedim açıkçası çoğu sorunu çözmüşler ve hiçbir yer öyle bir şey yapamaz tüketicihaklarına başvurursunuz en en kötü ihtimalle.
Yani kısacası Zotac 3060 ti g6 yerine Galax 3060 ti g6x mı alayım? Isınma sorunu var mıdır?

Yani kısacası Zotac 3060 ti g6 yerine Galax 3060 ti g6x mı alayım? Isınma sorunu var mıdır?
Edindiğiniz bilgilerin hemen hemen çoğu yanlış. İlk önce düzeltmek gerekirse, Ekran kartında modelden modele FPS farklılıkları olabiliyor burası doğru. Fakat her birinin versiyonlarının denk olması şart. Örneğin siz Zotac marka bir kartın OC versiyonu ile başka bir kartın normal versiyonunu karşılaştırma yaparsanız yanılırsınız. Diğer bir mesele, bir video'da Zotac şu FPS veriyor, Galax şu FPS veriyor diye kıyaslama yapmak çok yanlış olur. Yeni nesil ekran kartlarında en önemli olan unsur, soğutmadır. Fakat bu bahsettiğim sadece kendi soğutma sistemi değil, kasa içi ferahlığında çok büyük önemi var. Çünkü, bu segmentlerde, kartlar kendi kendilerine yeterince OC yapabiliyor. Ne kadar çok soğutma başarılıysa o kadar yüksek frekans veriyor. Kartlar genel olarak 63 derece ve üzerine çıktıkça ufak ufak frekans kısar bu bilgi aklınızda bulunsun. Bir diğer husus ise, GALAX, Nvidia ilk kurulduğunda anlaşmayı ilk yaptığı firmalardan biri. Hatta ilki bile olabilir. O sebeple güvenilir bir markadır. Fakat bu her modeli alınmalı demek değil. Ben kendim verdiğim linkdeki modeli kullanmaktayım.(Galax Galakuro GeForce RTX 3060 Ti White) Nedeni, diğer versiyonlarına göre soğutması çok daha iyi. Hatta benim kasamın soğutma çok iyi olduğu için mevcut testlerdeki frekansların 50-150 frekans arası üzerine çıkmaktayım. Ortalama fan hızı 45 sabit tuttuğumda kart 58 dereceyi God of War gibi bir oyunda full özelliklerde nadiren geçiyor. Son olarak, 3060 Ti, 1080p'de darboğaz yapar mı ? Bu birazcık işlemci ile alakalı bir mevzu. Sizin işlemci tekli çekirdek performansı yüksek yeni nesil bir işlemci ve çokta güçlü bir işlemci (1080p) Model olarak, şu anda en alınabilir kart (F/P) soğutma yönünden, MSI'ın VENTUS 3 fanlı modelini seçmenizi öneririm. Soğutması gayet başarılı gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…