Hocam 3060ti da dlss 3.5 almiyormuydu eğer alıyorsa bence 3060tiKesinlikle 4060 DLSS 3.0 teknolojisi çok iyi.
Hocam 3060ti da dlss 3.5 almiyormuydu eğer alıyorsa bence 3060tiKesinlikle 4060 DLSS 3.0 teknolojisi çok iyi.
Hocam 3060 Ti da DLSS 3.5 almiyor muydu eğer alıyorsa bence 3060 Ti.
Hava akışı kesinlikle berbat değil, stok fan ne alırsa alsın yetmez zaten. Ayrıca sizin attığınız sistemin güç kaynağı ve kasası benim attığımla aynı derecede belki daha bile kötü olabilir. İleride öbür parçaları çok rahat yükseltebilir fakat ekran kartı değiştirirken daha fazla masraf çıkacak.
Bu gerçekten çok iyiymiş ama diğer sistemde ufak rütüşlarla neredeyse aynı oluyor. Çok kararsızım
Yahu yükseltince sizin sistemden daha iyi olacak. TG200, en kötü Kioxia Exceria, D35 3600 MHz. 4060 ile 4060 Ti arasında sandığınız kadar fark yok. Aşağı olsun kaliteli olsun. Ayrıca o kasa üzer, kesinlikle olmaz falan yazmışsınız. Diski ayrı bi' berbat zaten.
Eki Görüntüle 1915098
Aynı fiyata geliyor hemen hemen, evet SSD kötü fakat bütçe olduğunda değiştirilebilir veya 600 lira farkla XPG yapılabilir, demek istediğim yan parçaları biraz yükseltmek için ekran kartından taviz verilmez. Zaten ben kasanın çok iyi olduğunu söylemiyorum, "kötü olmadığını" söylüyorum.
Son noktada hangisi mantıklı o zaman ?Hocam ekran kartı farkı devasa olsa kesinlikle haklısınız. Benim düşüncem yukarıda açıkladığım gibi. Sürekli bütçe olacaksa zaten bunlara bakmayalım.
Evet DLSS iyi ama 3060 Ti GDDR6X ve çoğu oyunda performans olarak önde. 4060 da yeni teknoloji çok kararsızım.
I would pick up the 3060 Ti over the 4060 because the 3060 Ti can beat the 4060 and is faster than the 4060 Ti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.