3060 Ti vs 4060 sistem

Hocam 3060 Ti da DLSS 3.5 almiyor muydu eğer alıyorsa bence 3060 Ti.

Her şey DLSS degil. DLSS kare olusturma ne olacak? Bu ozellik zaten bomba.

Atilan 4060 Ti sistemi alabilirsiniz.

Hava akışı kesinlikle berbat değil, stok fan ne alırsa alsın yetmez zaten. Ayrıca sizin attığınız sistemin güç kaynağı ve kasası benim attığımla aynı derecede belki daha bile kötü olabilir. İleride öbür parçaları çok rahat yükseltebilir fakat ekran kartı değiştirirken daha fazla masraf çıkacak.

Yahu yükseltince sizin sistemden daha iyi olacak. TG200, en kötü Kioxia Exceria, D35 3600 MHz. 4060 ile 4060 Ti arasında sandığınız kadar fark yok. Aşağı olsun kaliteli olsun. Ayrıca o kasa üzer, kesinlikle olmaz falan yazmışsınız. Diski ayrı bi' berbat zaten.

Screenshot_20230824-133911.png

Yahu yükseltince sizin sistemden daha iyi olacak. TG200, en kötü Kioxia Exceria, D35 3600 MHz. 4060 ile 4060 Ti arasında sandığınız kadar fark yok. Aşağı olsun kaliteli olsun. Ayrıca o kasa üzer, kesinlikle olmaz falan yazmışsınız. Diski ayrı bi' berbat zaten.

Eki Görüntüle 1915098

Aynı fiyata geliyor hemen hemen, evet SSD kötü fakat bütçe olduğunda değiştirilebilir veya 600 lira farkla XPG yapılabilir, demek istediğim yan parçaları biraz yükseltmek için ekran kartından taviz verilmez. Zaten ben kasanın çok iyi olduğunu söylemiyorum, "kötü olmadığını" söylüyorum.

Aynı fiyata geliyor hemen hemen, evet SSD kötü fakat bütçe olduğunda değiştirilebilir veya 600 lira farkla XPG yapılabilir, demek istediğim yan parçaları biraz yükseltmek için ekran kartından taviz verilmez. Zaten ben kasanın çok iyi olduğunu söylemiyorum, "kötü olmadığını" söylüyorum.

Hocam ekran kartı farkı devasa olsa kesinlikle haklısınız. Benim düşüncem yukarıda açıkladığım gibi. Sürekli bütçe olacaksa zaten bunlara bakmayalım.

Evet DLSS iyi ama 3060 Ti GDDR6X ve çoğu oyunda performans olarak önde. 4060 da yeni teknoloji çok kararsızım.

Aralarında ciddi bir FPS farkı yok oyunlarda ve bazı oyunlara mod olarak frame generation eklenebiliyor. DLSS 3.0'ı modcuların bazı oyunlara yaptığını görmüştüm tabii nasıldır bilemiyorum.

3060 Ti vs 4060 linkteki kasalardan hangisi daha iyidir? Artı ve eksi yönleriyle veya şunu ekleyip-çıkarsak hangisi daha iyi olur? Bunlara benzer yaklaşık bu fiyat aralığında başka öneriniz varsa artı ve eksi yönleriyle önerir misiniz?
I would pick up the 3060 Ti over the 4060 because the 3060 Ti can beat the 4060 and is faster than the 4060 Ti.

I've upgraded from ASRock RX580 8GB to Inno3D 3060 Ti iChill x4 and it's better and smoother to run, also uses Blender 3D, video editor, and Ray tracing support.

Check this YT Explained GPU and if you are looking for good performance and reduce temp & overheating, check this GPU Avoid Model list
TR Translation:
4060 yerine 3060 Ti'yi seçerdim çünkü 3060 Ti, 4060'ı yenebilir ve 4060 Ti'den daha hızlıdır.

ASRock RX580 8GB'tan Inno3D 3060 Ti iChill x4'e yükseltme yaptım ve çalıştırması daha iyi ve sorunsuz, ayrıca Blender 3D, video düzenleyici ve Ray izleme desteğini kullanıyor.

Bu YT Açıklamalı GPU'yu kontrol edin ve iyi bir performans arıyorsanız ve sıcaklığı ve aşırı ısınmayı azaltıyorsanız, bu GPU Kaçınma Modeli listesine göz atın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı