Arkadaş konuyu genel olarak ele almış manyaklık bir durum ''yok yazılım vs'' demişsiniz de bana göre en önemli etkenlerden biri de yazılımdır zaten AMD yazılım da, NVIDIA'nın yanına yaklaşamaz bunu tüm dünya biliyor. Arkadaşın da dediği gibi AMD ilk önce sözünü tutsun.Yav hocam ne anlatıyon allah aşkına ya sen. Yok yapay zeka yok yazılım. 1000 kullanıcıdan 1 tanesi bunlarla uğraşıyor anca. Ekran kartının yüzde 98 kullanımı ise normal birşey sen manyak gibi girdiğin her oyunda ekran kullanımın kaç o kaç bu kaç diye bakıyorsan normal kafanın takılması.
Kardeşim driver'ın çökmesin istiyorsan 100 metremde ateşli milfler var reklamına tıklama yeter. Kullanırken bilgisayarın içinden geçecek şekilde kullanıp sonra AMD MORUQ ya yapmayın.Arkadaş konuyu genel olarak ele almış manyaklık bir durum yok yazılım demişsiniz de bana göre en önemli etkenlerden biri de yazılımdır zaten AMD yazılım da, NVIDIA'nın yanına yaklaşamaz bunu tüm dünya biliyor. Arkadaşın da dediği gibi AMD ilk önce sözünü tutsun.
Bak tekrar konuşuyorum. Yıllarca insanlara AMD sistem kurdum. AMD ekran kartı ile 5000 serisi sonrası sorun yaşayanlar PC kullanmaktan gram anlamayıp sağda solda ateşli milk reklamlarına tıklayan ve 6900XT kartı olmasına rağmen gidip .... oyun torrent.com gibi sitelerden başını kaldırmayan elemanlar. Düzgün kullanan adam AMD ile problem falan yaşamaz. Sen kendin deneyimliyorsun 1-2 sistem benil elimden geçiyor 50-60 sistem.Bir kart alınırken sadece verdiği FPS'e bakarak almak mantıksızdır. NVIDIA RTX, DLSS gibi birçok konuda daha üstün. FSR, DLSS'ye denk sanıyorsanız yanılıyorsunuz DLSS her zaman ve şartta FSR'dan daha iyidir. Bana sorulacak olursa en önemlisi sürücü stabilitesi, sorunlarla uğraşmak istemeyen kullanıcı kesinlikle NVIDIA almalı çünkü AMD'nin sürücü bazlı sorun çıkarma olasılığı çok fazla, ve bu işlerden anlamayan bir insanın başını çok ağrıtır. Burada ki tek dezavantaj kartın 8 GB VRAM'e sahip olması bu yakın gelecekte yeterli olmayacak.
Beğenmediğiniz yüzde iki, AMD'nin power spike yaptığı anlarda berbat bir duruma sokuyor sizi. Ondan sonra karşıdakine manyak diyorsun.1000 kullanıcıdan 1 tanesi bunlarla uğraşıyor anca. Ekran kartının yüzde 98 kullanımı ise normal birşey sen manyak gibi girdiğin her oyunda ekran kullanımın kaç o kaç bu kaç diye bakıyorsan normal kafanın takılması.
Bak tekrar konuşuyorum. Yıllarca insanlara AMD sistem kurdum. AMD ekran kartı ile 5000 serisi sonrası sorun yaşayanlar PC kullanmaktan gram anlamayıp sağda solda ateşli milk reklamlarına tıklayan ve 6900XT kartı olmasına rağmen gidip... Oyun torrent.com gibi sitelerden başını kaldırmayan elemanlar. Düzgün kullanan adam AMD ile problem falan yaşamaz. Sen kendin deneyimliyorsun 1-2 sistem benil elimden geçiyor 50-60 sistem.
Evet 16 yaşındaki ulunay birkaç yerden öğrendiği terimle bize bişeyler anlatıyor. Dediğim gibi yazmıyorum burası hayatında kendi eliyle ekran kartı dışında parça takmamış ama millete her şeyi bilmişlik taslayanlar ile dolu. Power spike'da yüzde 2 lik fark hiçbir şey ifade etmez. Sen kafandan birşeyleri uydurma. Bazı oyunlar AMD Bazıları Nvidia tabanlı çıkar bu dediğin kullanım performansı oyundan oyuna da değişebilir. Nvidia alınca her oyunda 100'de 100 kullanacak kartı diye bir durum da yok. Az biraz starfield - doom gibi amd tabanlı oyunların benchmarklarına baksan zaten anlarsın kardeşim.Beğenmediğiniz yüzde iki, AMD'nin power spike yaptığı anlarda berbat bir duruma sokuyor sizi. Ondan sonra karşıdakine manyak diyorsun.
Bak aklıma gelmeyen bir konuyu hatırlattın. RX 5XX serisinden beri çözülemeyen ve bazen abartı düzeye oluşan power spike sorunu var. Onu yazmamıştım. Sayende yazdım. Oyun oynarken karşına çıkacak en temel sorun olabilir. Rakibinde bu durum göz ardı edilecek düzeyde.
Bu tarz bakkal vari yorumlar genel kullanıma ve oluşan duruma karşı kanı içermez. FSR 3.0'ı yaygınlaştıramıyorsanız, yapay zeka işlemlerinde geri kalıyorsanız veya en basit sürücü güncellemelerinde bir şeyleri çöp ediyorsanız isterseniz 500 tane sistem toplayın. Fikir beyan etmez.ak tekrar konuşuyorum. Yıllarca insanlara AMD sistem kurdum. AMD ekran kartı ile 5000 serisi sonrası sorun yaşayanlar PC kullanmaktan gram anlamayıp sağda solda ateşli milk reklamlarına tıklayan ve 6900XT kartı olmasına rağmen gidip .... oyun torrent.com gibi sitelerden başını kaldırmayan elemanlar. Düzgün kullanan adam AMD ile problem falan yaşamaz. Sen kendin deneyimliyorsun 1-2 sistem benil elimden geçiyor 50-60 sistem.
Dostum adam yazılıımcı olsa 4060ti mı alır allah aşkına ya insanın saçını başını yoldurtursun yemin ediyorum. Ya kaç oyunda var DLSS 3 anlat bana.Bu tarz bakkal vari yorumlar genel kullanıma ve oluşan duruma karşı kanı içermez. FSR 3.0'ı yaygınlaştıramıyorsanız, yapay zeka işlemlerinde geri kalıyorsanız veya en basit sürücü güncellemelerinde bir şeyleri çöp ediyorsanız isterseniz 500 tane sistem toplayın. Fikir beyan etmez.